Rut ve tranın tarihi en zirveleri ardına hatırlandığı gibi sp son 5 yılın en yükseğine ew yönünde beklenildiği ve defalarca öngörüldüğü şekilde ulaşmıştı.
Dow ise bunu 5 yılın en yüksek kapanışı şeklinde yapmıştı dün ise dow da son 5 yılın gün içi en yükseğine ulaştı.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
31 aralık papatyası dibe gelmişti hatırlandığı gibi ve bir sonraki tarih 1 marttır.
31 aralıktan bu yana dow 800 puan sp 100 puan artmıştır.
Papatyanın gücü ve önemi apaçık ortadadır.
Ayu enayu olmasaydı 31 aralığı tepe yapardı, enayu olduğu için 31 aralığı yükselen dibe getirdi.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu süreçte cd yi taa kasım ayına koyduk hatta hatırlandığı gibi 17 kasım amerikanın en iyi alım günü noktasal borusal dip oldu. Sonucu alayı enayuya koma oldu. Ardından ikinci dip borusal papatyaya geldi.
Jelibon.
mevs ve pap.
jel.
Mevsimsel strateji al tut stratejiyi katım katım katlar.
Bu topicin tarihler üzerine kurulması sebebi budur.
Aldığımız sonuç son iki dipde net açık bellidir.
Jelibon.
Burası asla ve asla kısa vadeli bir topic olamaz ve biz asla 5 dakkalık meş dakkalık saçma işlerle uğraşmayız ve asla da tespitimizi yapınca terse gitmeyiz.
Jelibon.
Ewe gelince,
İki ihtimalden bahsettik biri öküz diğeri hemen daha da öküz.
Kritik olarak bu haftayı atlettik.
Neydi bunlar?
Ya e c 1 yukarı bitip e c 2 aşağıya geçecez
ya da
e c 2 zaten bitti ve e c 3 başladı.
Her yol dow 15000 e çıkar.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri