New moon
January 11, 2013
12:45:17 PM
Full moon
January 26, 2013
09:40:28 PM
New moon
February 10, 2013
12:22:46 AM
Full moon
February 25, 2013
01:28:51 PM
New moon
March 11, 2013
12:54:19 PM
jelibon.
New moon
January 11, 2013
12:45:17 PM
Full moon
January 26, 2013
09:40:28 PM
New moon
February 10, 2013
12:22:46 AM
Full moon
February 25, 2013
01:28:51 PM
New moon
March 11, 2013
12:54:19 PM
jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
2013 Bradley Turn Dates List
Most important dates
January 29, 2013
June 22, 2013
October 8, 2013
November 3, 2013
January 1, 2014
Other Bradley Turn Dates
In 2013 that there are many tiny spikes. "One could mark 11 dates in the standard model between February & June 2013. With a window
of +/- 1 week almost every day would be marked as a potential turn – which is meaningless. Moreover, with such flat counter-trends even a tiny change in the formula leads to date change, making the turning dates not statistically not robust at all."
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
2013 için bradley takvimi biraz enteresan 5 adet önemli gün vermişler ve notta bir sürü gün var demişler ama değerlendirmemişler bu günleri başka yerden bakacam bu günlere.
Jelibon.
Şimdi detaylı birşey bulamadım zaten orada çok ince tepe dipler arka arkaya çok var dikkate almayın anlamzsız diyor.
Biz 5 ana tarihle yetinecez, haricinde ise aşağıdaki grafı buldum, bu tip graflara güvenmem sadece elde olsun diye asıyorum.
Jelibon.
Takozun üzerinde kaldığı her hal önce daha öküzseli ana yapar.
29 Ocak bradleye ralli 3 yukarıdayız demekdir.
29 Ocak yükselen dip ise 2 aşağı 29 ocakta bitecek demekdir.
Yani ya şimdi 3 deyiz ya 29 ocakta 2 yi bitirip 3 e geçecez.
Her ikisinde de ortada enayu var ayu yok.
Ayu nedirki?
Ayu armuttur.
Jelibon.
Biz burada ew verirken yanına ta verdik.
Herkes hayeldeyken toboları gözlerine soktuk.
Oldu, oluyor.
Jelibon.
aylar önce verilen tobolar.
jelibon.
Aylık, haftalık, günlük sayım aynıdır.
30 dak sayım aynıdır.
15 dak sayım geçen haftayla aynıdır.
15 dakda öküz vardır, alternetifi daha da öküzdür.
Ayu mayu yoktur enayu vardır.
Jelibon.
Unutmayın 15 dakın birinde 1 bitip 2 düşüş olacak diğerinde 3 devam ediyor.
Bu hafta satış 1 bitti 2 düşüş,
yok satış 3 ralli en kötü ihtimalle 29 ocağa gider.
Bu dalgaların esasen gideceği yere 1 martta bakacağız.
1 marttan önce alınacak her şortta risk var olacaktır.
Jelibon.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri