yok abi ben emanetciye bıraktım benin smartfonu getirdim palada gısa yapiyomm
rolex saatimi dün kuyumcuya verdim gısa açacam diye gabul etmedi![]()
yok abi ben emanetciye bıraktım benin smartfonu getirdim palada gısa yapiyomm
rolex saatimi dün kuyumcuya verdim gısa açacam diye gabul etmedi![]()
Kahve falında Cep telefonu bulana, CONİ, telefon veriyomuş...![]()
En az 3 HİSSE...
TRT TÜRK @TRTTURK
Son Dakika: Pakistan Başbakanı tutuklandı.
pehhh hmmm bu satışla bağdaştırsam hmmm 103.075 lönkledüm cörtler filat yeni zirve olursa açarım gene yoksa açmam mevcudiyetle devam gayriiiiiiiiiii üwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
beyle fuzuli haberlerle geri gelince gapayasım geliyiiiii pala fırsata çeviriiyiiii
abeyler size kolay gele...
475 stop etmesin gari...
cuma gelem de baken duruma...
Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:
İktidar sorumluluğunu üstlendiğimiz andan itibaren her yılı rekorlarla kapattık. 2012 yılı ihracatımız dünyadaki tüm olumsuzluklara rağmen 152 milyar dolar olarak gerçekleşti.
"IMF'ye 5 milyar dolar borç vereceğiz"
2012'de İMKB 100 endeksi ortalama 64 bin olarak gerçekleşti. Bu rakam 2002'de 11 bin seviyesindeydi. Göreve geldiğimizde IMF'ye 23 milyar dolar borcumuz vardı. Şimdi bu borç 1 milyar doların altına indi. İnşallah mayıs ayına kadar yapacağımız iki ödemeyle bu borcu bitireceğiz ve yaptığımız görüşmeler sonunda IMF'ye 5 milyar dolar borç vereceğiz. AK Parti'nin 10. yılda Türkiye'yi nereden nereye getirdiğini görmeyenler, projelerimize baksınlar. Projelerimizde emeği geçenlere milletimiz adına şükranlarımı ifade etmek istiyorum.
işler güçler yine tekrarsa, star tv önünde yakacam kendimi
edit: Baktım yeni bölümmazot pahalıydı zaten yakmıcaktım
![]()
memü..hızlı sistem sata geçti..yavaş hala alda...ne bilimmm..anlık da olsa bir mutluluk verriim dedim şort gardaşlara..hala şortsalar tabe
![]()
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri