şu anda yapacak birşey yok . Sistem long da duruyor . Ya flat kalıp 91.200 leri kırarsa long lamalı kişi ; ya da şu anda . Short kesinlikle yok tabii şu an içi . Ama 90.600 altına gittiği an graşır . . .
şu anda yapacak birşey yok . Sistem long da duruyor . Ya flat kalıp 91.200 leri kırarsa long lamalı kişi ; ya da şu anda . Short kesinlikle yok tabii şu an içi . Ama 90.600 altına gittiği an graşır . . .
Y E S , WE CAN !!!
İndik test 2 ranar burası... kapanış 93500..![]()
buz gibi üçgen bu yukarı ranar gibi astatin patron üwww
üste vurdu aşşaaa gelecek gene bakalım aşşamı yukarımı yukarı gibi ama
seLçuklu üstad nerde o bilirdi şimdi üwww
Yeni palamen after shave hot .
Graştırıcı etkisiyle ferahlatır ve rahatlatır . Bakımlı ayuların tercihi
Y E S , WE CAN !!!
GrıLdı aşşa gGRAŞŞŞşşş deye fakemi selçuklu nerde üwww
flexy patron neyi uzun vade 5 dk ya üwww
işc akbank ekside üww
aylık kapanışş haftalık kapanış günüü
Düşüyor gibi dursada hala long şanslı . Ancak 90.500 altında shortun şansı artacak .
Y E S , WE CAN !!!
dünkü lowa değsin bagalım astatin sever low highları
HAcılar;
Here is extreme point..Yani bütün iyimser kötümser haberlerim bombalandığı ve piyasanın sıkıştığı nokta...sanırsa kırılım sonrası çokk büyük hareket olacak.. Tanrı froumdaşları doğru safta eylesin. Gontratların günahlarını affetsin...Amin
BANGA mühim
Genelde low ları severim ama prensip olarak ivit..L ve H lerin yenilenmesi heyecan adrenalin dimek...Yaw bu arada çook mesudum..son iki gün acaip barbun gelmiş..bugün tiril tiril kol gibi barbun u 12 TL ye veriyorlardı..ingredıbıl..2 kg kapadım..long liyv fişıs long liyv satırdey nayts..
A-ha..625 e vermişler...ANgaralı Durgut ev Yasemin den "ATakuleden at beni gülüm amman amman amman....1 çalıyoruz
BANGA mühim
üwwwwwwwwwwwwwwwwwwww nerde hareket orda keyif
mesela bugün sakin işyeri voba bakmıyo olsam napacaktımvakit geçiyirrr üwww
DOLARa selam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri