Tam güneş tutulması ve yeni ay da 13 kasım ilaveten....
Mali Astroloji - 5 Kasım
Ben seçim anda odadaki tüm oksijen olduğu gibi yeni bir yazı yazmak için seçim sonrasına kadar bekleyeceğim. Bir Salı gecesi ve Çarşamba sabahı da verilmezse eğer ben bir nihai sonuç için beklemek zorunda kalmazsınız. şunu söyleyeceğim. Neptün 11 Kasım'da doğrudan gider. Neptün hareket Güneş trines Neptün yaklaşık yönlendirmek için döner her zaman. 19 gün önce (bu süre 23 Ekim) ve Güneş kareler Neptün yakl. 11 gün sonra (bu süre 22 Kasım). Piyasalar Güneş üçgen Neptün (Bu kez yaptığımız) aşağı giderseniz, pazar genellikle Neptune doğrudan tarihe kadar gider ve sonra aşağı sert gider. Neptün doğrudan imza 2 gün 13 Kasım toplam güneş tutulması öncesinde olduğu gibi, ben bir plan için 9 Kasım olup önceki Cuma günü piyasa dışında olmak. Piyasada 9 Kasım içine kadar gidiyor değilse Not, daha sonra bu ticaret geçersizdir. arada ben bu süre hakkında Şubat ayında aşağıdaki geri yazdı.
seçimler 6 kasım +72 piyasadan uzak durmak gerek belkide...
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
bugün altın
dirençler 1687-1693 ve 1698-1705.
destekler 1668-1678 ve 1656-1660.
jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bugün gümüş
dirençler 31.40-31.90 ve 33.20-33.56.
destekler 30.50-30.82 ve 29.60-30.05.
jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
altın
uzun vade=öküzsel - yıllık ana direnç zeytinyağcı yeresi 1767-1804 ve 1840 kapanış bazında geçilmeliki uzun vade öküzsellik devam edilebilsin.
orta vade=öküzsel - 1625 altı nötrale çevirir. bu değerin altı tüm longların stopudur.
yakın orta vade= ayusal – 1730 üzeri nötrale döner.
kısa vade= ayusal - destek – 1642-1672– nötral ancak 1717 üzerinde olur.
jelibon.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri