online photo storage
ekim ayının ilk haftası bu grafiği hazırlamıştım usta.geçmiş onlu sayfalarda var topikte.
uzun vadeciler sizinde dediğiniz gibi alım yerleridir.
online photo storage
ekim ayının ilk haftası bu grafiği hazırlamıştım usta.geçmiş onlu sayfalarda var topikte.
uzun vadeciler sizinde dediğiniz gibi alım yerleridir.
Aliveli bu gümüş kaçlara gider sence?
upload photo
ÇOK AYISAL BİR SAYIM AMA ileriki zamanda küresel resesyondan gümüşte etkilenecektir.üretimde kullanılıyor altından farkı bu gümüşün.lakin düzeltme nerede biterse bitsin gümüşün uzun vadeli hedefi 90-100 onstur.bunuda bir kenara yazalım.
Notumuzu arttı kimsede ses yok![]()
vay beee not artmış hani 8 indeydi pehhhh
Sımsek: (not artırımı) yuksek not faız oranlarının dusmesıne yardımcı olacak - cnbce
faizler dip geçmiş olsun faizciler olaraktan üwwwwwwwww
şaka gibi . Sabah 89.250 den long oldum 5 kontrat 89.800 olunca sattım . Aslında sat sinyali yoktu yemeğe çıkacaktım korktum . Bir geldim 92.400 den işlemler geçiyor . Sistem satta olduğu halde short değildim (sisteme uymamanın faydaları
ama bar tekniğine göre 89.400 altına inmeden satmamak gerekirdi . Sattım 3000 puan da uçmuş oldu . . .
Y E S , WE CAN !!!
altın saatlik uyumsuzluk çalıştı...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
altında tehlikeli yerler, bir kaç kısa denemesi kara geçiş ve kaçış
flatız rahatız
Bu arada çok dosyam var, işler yoğunlaştı, biraz dosyalarımı eriteyim![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
75000 yolda alayı yogi komada.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Çok Uzman
sıpa 30 dak.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri