Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu yazıların sorunu ne?
Dolunay 72 saati geçtik ve dip yeniledik sonrasında belki dip yeni ay, belki öbür dolunay.
Şimdilik elde bir döngü çalışmama var.
Döngü çalışması kadar döngü çalışmaması da fikir verir.
Beklenilen yeni ay 72 saatlere düşüşdür dikkat elbette tepmeler olacaktır, kabus ise dolunayın seçim yüzünden 72 saat artıya 2-3 gün ekleyip diplemesi,
ay dönümü için bilinmeyen bir tarih yerine yeni aya düşüşü tercih ederiz ki yeni ayda fikir alalım.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
altın ve parite saatlik uyumsuz oldu...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
DOW 60 DAK. AMA GÜNLÜK ÜZERİNE YAPABİLDİM ANCAK.
EKİM 2011 DEN BAŞLAYAN RALLİMİZ ASLA İTKİSEL DEĞİLDİR VE BUR DURUM PAPATYAYI ZOLUYOR, PAPATYA NE 2009 NE 2010N NE 2011 DE BU KADAR ZORLANDI, SEBEBİ ELBETTE SON YUKARI HAREKETİN OVERLAP VE CHOPPY OLMASI İTKİSEL YERİNE.
BU DURUMDA ARA SIRA AYULARI GAZ GETİRMEYE YARIYOR, İSTEDİĞİMİZ BU ZATEN.
EKMEK KAPILARI SHORT OLMAZSA HER DAİM PARA KAZANMAK MÜMKÜN DEĞİLDİR.
Jel.
Bugün Altın
Dirençler 1685-1693 ve 1698-1705.
Destekler 1666-1675 ve 1656-1660.
Araya girelimde yararlanan olur.
Jelibon.
Bugün Gümüş
Dirençler 31.40-31.90 ve 33.20-33.56.
Destekler 30.50-30.82 ve 29.60-30.05.
İki destek altı 27-28 dir.
yatırımcının 4 üncü pozu alacağı yere.
Jelibon.
saatlik uyumsuzluk çalıştı...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri