sandy cindy de
ortada DAİSY VAR.
25 DAİSY (PAPATYA) 24 KAPANIŞ DÜŞÜĞÜ
YOGİS O EWDE e YOKSA yandın sende ewden kurtaracanmı? papatyadan bitecenmi?
will see.
Jel.
sandy cindy de
ortada DAİSY VAR.
25 DAİSY (PAPATYA) 24 KAPANIŞ DÜŞÜĞÜ
YOGİS O EWDE e YOKSA yandın sende ewden kurtaracanmı? papatyadan bitecenmi?
will see.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
vaş 72000
10000 diyorlardı 2009 da cort alıyorlardı 10000 için 2010 da 58000 de cort çekiyorlardı 71XXX gördüler.
2012 de 72000 deyiz.
dedikki iki sene yatay yapar hepiniz kaput olursunuz
aramayın tepe
ağamla olun gerdeğe girin gerekirse
size mi kaldı lem borsa tepesi bulmak?
Ava giden avlanır.
Jelibon.
ben kaçıyorum bu aralar dışarda çok işim var.
sp de son bir aşağı olmalı.
future pazartesi aşağı iken yukarı olmalı dedik tuttu.
şimdi de buradan aşağı olmalı.
olursa ew olmazsa papatya kazanacak.
yıllar sonra ilk defa papatyama karşı bir ew tutuyorum hata yapıyor olabilirim.
bekleyip görmekten başka çare yok.
bu d ise yerini çabucak e ye bırakmalı.
seçime olan süreçte ewmi haklı papatyamı haklı görmüş olacağız.
sp de bir aşağı varsa altında da olması elbette muhtemeldir.
olası bir çarşamba perşembe tepesi son aşağıyı tetikler.
Sorunumuz ise şu kalır dibin gününü nerde bulacağımızı yerine oturtamıyorum.
jel.
Bunun sebebi seçim. Belki de fazla evham yapıyorum 25 papatya belki 24 ekimde çalıştı. Önümüzdeki günler kapanış alçalırsa çalışmadığı ortaya çıkar ve bu papatya ertelemesi bana göre seçimden olmuş olur. Kapanış alçalmazsa orta vade ve vix ala bakmak gerekir.
Her durumda vix al verecekmi ona bakacağız önce. Sonuçta vix en öncü indikdir, orta vade indik al vermesi geç kalır. Kişiler hatayı orta vade ala çıkana kadar olan yükselişi bir mok sanıp o kadar arttık daha ne kadar artacakki diye düşünürek short açarak yapıyor, halbuki orta vade %2-3-4 ile ala çıkıyor üstüne %6-7 artıyor.
Son rallinin başladığının emin olunması ancak orta vade geri ala dönerse olur.
Vix ilk sinyaldir, orta vade indik ikinci sinyaldir.
Vix setupun iki etapı tamam, üçüncü ancak barı geçmekle olur. Barı geçecekmi 1-2 gün bakacağız. Geçerse asla short yok. Ewde e aşağı varsa geçmeyecek.
Jelibon.
1707 zero işlem evladiiyelik long devam......... zield ...........
2013,00
selcuklu patron altında bir 1695 bekliyopm ben ama tarım dışıyla değdirir ama sert göstere göstere verir longçu kapatması lazım sonra ralli olmalı gibi geliyo ne dersin patronn
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri