yadigar patronu hiç dinlemiyosun ya hayırlısı dikkat et
yadigar patronu hiç dinlemiyosun ya hayırlısı dikkat et
gümüşe göre az düştü altın...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
1720-30 arası gelirse 1 long daha diyecem long devam toplam 3 poz olacak enfazla 4 poz olacak
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
1733 flt. dşüş öğleden sonraları gelşr diye flt...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
bende flatım rahatım![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
short olmak ya da olmamak konusu (beni ilgilendirmez doğru kaybedene de üzülüyor insan)
arada bakıyorum .. fiata ... kısa devam .. dediğim gibi şahsen .. projeksyona güveniyorum ....
2013,00
beni boşverin psikolojim rezalet. 100 bin dolar kaybettim. 10 bin dolarım kaldı sadece. 40 bin dolarda borç buldum 50 bin dolarım var. 150 bin dolar olsun tekrar geri 50 bini sahibine vercem 100 binide kendimin onuda alcam ve kanrıya çekilcem bu işlerden elimi ayağımı sonsuza kadar çekicem...
Çok Uzman
saatliğe göre biraz tepecek gibi...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri