Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Bol şanslar, Akşam görüşürüz.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
3 adet sistem deniyorum altın prioduna güzel gidiyor faydası olursa eklerim satışa meyilli daha tam teyid yok en azında birikimle beraber trende oturur diye düşünüyorum
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
orda ne demek istemiş annesi sekiyor demekle. küfür mü etmiş anlamadım olayı ?
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
bence volkanın hamlesi sekior demek istemiş
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
goldiii günlük system...
goldiii 5dk. system...
systeme uyan kazanır
amma velakin kendim uymuyorum üwww
iyi tradeler dilerim...![]()
böyle bişi var çalışırsa salınım 1742 olabilir belki de kısa vade de.. takibe değermi acaba?
sonuçta 5 dakkalık graf ne kadar güven olur orası da ayrı...
doğruyu yalnızca ALLAH bilir!!!!
5 dakkalık saatlikte 1747 alt kanal desteği çalıştı gibi...
1747 umarım çalışmıştır...
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri