bence 3 ay içinde 1450 etrafında .....
bence 3 ay içinde 1450 etrafında .....
destek
1724
1716
pozitif uyumsuzluk
huy edindi pencerelerin hemen başında bantın dışına savuruyor, bunu dolunay 72 saate de gördük.
Şimdi de 1736 dan beri gitmediği en düşüğe cuma günü gitti.
ne diyoz hep pencereye yaklaşırken pozda olmayın bir sonraki tradeinizi zaten pencerede alacaksınız.
bu yüzden perşembeden pozumun kaarını aldım çıktım ve pencereyi görüyorum.
naptı pencereye? dip.
shortmu? o ne la.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ha pencere 72-84 saate yayulırsa kapitilasyon yer poz o yüzden maksimum dikkat. Burada son olacağın shorttur, shortu dolunay 84 saate tepede ya da 200 saatlik ho sert direnç 1775 de olabilirdin, burada olamazsın. Bura kademeli long yeridir. Bunu yaparkende kapitilasyona göre teminat ayarlarsın. Kaldıraçsıza kolay da kaldıraça zor işte.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bugün altın
dirençler 1755-1765 ve 1770-1774.
destekler 1733-1741 ve 1720-1727.
jelibon.
Ağa şìmdi 1727-27 beklicezmi yoksa 1728 gördük mü sayıcaz. Dip dediğin pazartesi gelirmiki...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
ALTIN
uzun vade öküzseldir - yıllık ana kaleden püskürtme, 250 puan kanlarına dokundu, savunurlar dedik zeytinyağcılar, doğal, 1840 a gitmek için 1767-1804 üstünde aylık kapanış ister.
Orta vade öküzseldir - ancak 1625 altı nötraldir.
Kısa orta vade – ancak 1735 altı kapanış nötraldir bingo buradayız. bu yazılar ilk defa yazılmıyor.
Kısa Vade - nötralden ayusala düzeltme.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri