işte o zamam perşembe cuma ralli ralli ralli demekdir.
jel.
işte o zamam perşembe cuma ralli ralli ralli demekdir.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bugün vob oynuyorum...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
hadi lem tepeye git sonra ne halin varsa gör bayrama kadar satarmısın keyfin bilir
ağ nerden bulacam sabahki puanları daha
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
evladiyelik longladım bugün .. xauuusd 2000 e kadar kapatmayacam pozu .. margin olursa kapanır ama ..
2013,00
aldım kaarı 5.5 puan daha bana yeter yarın devam.
20 puanı anutladım komada altın palası.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ıslak ankarada yürüyüşe çıkıyorum
yürümek lazım.
sabah görüşürüz.
jel.
bu altını en rahat şekilde sabah 10 paun üstüyle yakaladınmı ne varsa dökeceksin ortayatatile çıkacaksın
ocak çıkışında- yatayda da test ettim kesin bir şeyi var papatya kadar etkili bir yöntem düşen piyasada da test edilirse kesin bir el var üzerinde
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
inadına 72 üstüne atmıyor![]()
-----
vobtraderın bi lafı vardı ... artık altın yatırımcısıyım diye .. aynen öyle bende artık altın yatırımcısıyım .... hedef 2000 üstü ...
kombinezon etek 1000 ciler komada 2000 ciler ıslak ankarada yürüyo sağlıklı yaşam için ..![]()
2013,00
sp 5 düş, canımı ye.
jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri