Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bide papatyaya karşı bu psikomanyak var elde.
bu durumda bu yatay trend direncini patlatcakmı yoksa dirençmi yiyecek çok merak ediyorum.
bazen bir gün fazla alır papatyadan bu yani dünden önceki sert satışa uymaz bir gün fazla alır sonradan uyar olaya psikomanyak.
ya basacak geçecek trendi ya takılacak her durunda aynı yönde olun psikoyla.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
imkb.
jel.
iyi geceler.
jel.
FİTCH, TÜRKİYE'NİN KREDİ NOTUNU NOEL'DEN ÖNCE GÖZDEN GEÇİRECEK
Fitch Ratings, Türkiye'nin BB+ olan kredi notunu Noel'den önce gösten geçireceğini bildirdi. Fitch, Ağustos ayında yaptığı açıklamada Türkiye'de enflasyonun hadeflenen orana doğru düşmesi ve cari işlemler açığının daha sürdürülebilir oranlara daralması halinde notun BBB- seviyesine çıkarılabileceğini ifade etmişti.
Üstad ben bunları ararken sende yapıştırmışsın benden hızlısın valla..
Bu haberle direkt yukarıya mı oynayacak bu ağa?????acaba
bunu mu kullanıyor şimdi de...
Bugün cari açık verileri açıklanıyor bizde....
Noel 25 aralık....öncesi diyor...
bugünkü veri sonucu ne olacak..ilk sinyali verecek mi...
enflasyon oranları kasım ve aralık ilk günleri olmak üzere 2 veri daha kaldı
burdan anladığım 25 aralık öncesi not artırımı olma ihtimali yüksek olabilir de...
Yarın ki verilerle birlikte bunlar ayıları terse getirmek için 25 ekime kadar yukarı sürüp sonra da not artırdık deyip madik te atabilir....
Ve de dünkü açıklamayla bunun kılıfını da hazırlamış olabilirler...yoksa not haberleri açıklamasını durduk yerde niye versinler....
ŞİFRE Buralarda bir yerde bence....
Yoksa göstere göstere bunlar hazırlığınızı yapın 2 ay sonra notunu artırrırım dermi acep????
10 ho neydi....67,2x civarı....21 ho 67,4x civarı...
5-8-9 ekim düşükleri kaç...buralar...
Yani 10 ho altı üstü idi...üstü oldu....mu. olduuu.
4 ekim 65,640.....31 ağs. 65,803 DÜŞÜKLER
12 eylül 68,540----10 ekim 68,597 ..geçti..
kapanış bazında ;;12 eylül 68,184----10 ekim 68,457!!!!!!!!
Geçen ayın tekrarı sanki....
Şimdi ''minumum 69 '' kaldı üstadın yorumuyla...
Eğer not artacaksa minumumda vız gelir...maximaximuma gider...alayına..
1765 bütün pozu verdim geri sabah itibariyle.
indirjel pramitlerdim diyon 1760 dan 1768 e. 58 lot forex lotu altını terse bi pramitlesene yukarı kopunca ne oluyor. hem madde madde akıl vermişsin bu bir bu iki bu üç diye. yapardım ederdim diyeceğine niye yapmadın etmedin birader ? iş olup bittikden sonra sa seli cümleleri yazmak kolay...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
58 longlar 68 den 2/4 kaar alındı, 10 puan borumu.
diğerleri 55.9 stopla bekliyor.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri