1775 i 1835 de okutursam şayet bu poz beni fezaya ucurur...
1775 i 1835 de okutursam şayet bu poz beni fezaya ucurur...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
selçuklu ben ekran platform herşeyi kapadım hacı...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
ny ile 20 puan altına düşmüyorsa elbette yeresi 1800 üstüdür yine 1772 kapamasalar
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bi salto daha yaparmı aşşa bilmiyorum ama
hocam kombınezon mu yapacaz şimdi???
Bundan sonrası cacık olur bugünün cuma hapseder, longsanız 200 saatlik hoya dikkat edin stoptur.
Ben volatiteden 5-10 puan çıkardım ve başka poz almıycam bugün, pazartesi devam.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri