vob trader long musun short mu?
vob trader long musun short mu?
1775 altı yok görüntüsü var...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
adam alıor gördüğünüz üzre... anca bi kapitilasyon olursa öle yoksa yok yani...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
maliyetlenme yerimiz burası ağalar...
lonk olduğum halde düşmesini istiyorum yinede tık yok 2 -3 -4 ncüsünümü açalım arkadaş
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
yine 18 :00 den sonrayımı bekliyorlar aksiyon için
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Yarın büyük gun
Jelibonca 3 aydır papatya bekliyor.
Yarın papatya.
jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
hocam fızıkı gumus alıyım mı almıyım mı? psikolojim bozuldu...
vob trader savaşa hazır çok saldırı yedi ama hala ayakta... bütün cephanesi ile hazır top tüfek gülle mızrak ok hancer süngü vs vs vs. işlemler 1 e 4oo kaldıraçla yapılıyor yabancı aracıdan. yarın bakıcaz allah ne verdiyse dalıcam 5o dolar alırsam eğer hayatımın golü olucak...
Vay be öyle bir yerden shortlamışım ki ne yukarı gidiyor ne aşağı . 1775 mıknatıs gibi çekiyor .
Y E S , WE CAN !!!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri