hocam nasıl emın olabılıyorsun -72 saatte ısın bıttıgıne??? 3 ekıme satma ıhtımallerı nasıl bıttı
ŞORTMU????????
etek..
jELİBON.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
En son short lafı bu topicte 1786 da geçti.
Shortmu?
Etek.
Jelibon.
Dolunay longdur short değil.
jelibon.
Ve haftalık desteğe değerek dolunay 72 saatte long oldu.
Zaten short olamazdı etek olur ancak.
Jelibon.
1720 yı beklerken cavıladı gıttı. hayatımda 1 defa dahı short acmadım hıc bır urune )))) ben acıgıma yanarım ((((
satışlarından belli idi ama ay sonuna bu rakama taşımaları benim açımdan sürpriz oldu
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
valla bu son hamlede eteğin kralını giydikçuvaladık nedersen yeridir usta
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Şimdi zirve yenilemezse dolunay eksi 72 saat dip değil.
dolunay 72 saat dipse zirve yeniler ve yeni aya artar.
pencere içinde 4 trade günü daha var, bu 4 gün içinde her satış ALIM FIRSATIDIR.
Shortmu?
ETEK.
jELİBON.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri