aynen küskünün ucu görünsün artık...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
grafik kanununa gore sert vurup stoch göstergenin burnunu biraz sürttürmesi gerek aşyanın kanunu bu fikre katılsa bari
bir saat içinde küskü başladı başladı başlamadı yatma zamanı![]()
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
dax dow dip tazeleyecek altın havada kaldı .. amma nazlandı .. vay anasını
2013,00
amerikanın yeni yüzlere ihtiyacı var şimdikilerin sözlerinin yalan olduğunu herkes anlıyor artık biri çıkıp dolar hakkında birşeyler söylemeli qe3 teki paralar sahteydi gibi
böle bekledikçe gelmez ... çıkıyom ben 10-15 dk istop günün tepeye yazdım
2013,00
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
1751.x çok sırıttı tekerrür shortta kırılacak yer burası,...
yukarıdaki indik, satış vermeden düşmez,....ancak trend çizgisi yardımcı olur,...
zira indikle birebir den çizilip yukarı taşıdım,....
177x yakınları, civarları short için uygun olur , paramitli olmak şart, iki gündür yazdım, ne yaptı, 1768,....
1704 düde yazdım, onuda yapacak diye tahmin ediyorum, ......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri