overall küllerinden toparlanma eğiliminde
overall küllerinden toparlanma eğiliminde
2013,00
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
jeliboss bossların patronu dolunay dibini almak lazım abi dimi ...yataya bağlamaz inşallah marj olursa daha iyi olur
2013,00
hocam o zaman ekim sonu E 5 tepe mi olacak gevur??? bana sanki 2014 mart tepe gorunuyor. bızde de 2013 ekim gibi...
Tekrar söylüyorum kim bu tip birşey yazıyorsa sadece ve sadece tahminden öteye gitmez önemli olan bunlar değildir, biz papatyayla ve ay dönünleriyle bulamayacağımız dip ya da tepe zaten yoktur.
Bizim içinuzun süreli al ve tut ya da sat ve tut tırıvırıdır.
Bizim işimiz zamanlama. Biz zamanlayla yapılacak al ve tutun ve sat ve tutun peşindeyiz.
Bu sayede haz 4 den beri ayuları komaya soktuk.
3 ekim yataydan yukarı kırılımı ya da diplemesi ile bütün yogilere etek giydirecez.
Zaten 4 hazdan beri tek giydirmediğimiz etek kakmıştı.
Amuda kaldırdık ters salto attırdık her türlü yemeği yaptık dalganın kralını geçtik biçtikçe
SON NUMARAMIZ AYUYA ETEK GİYDİRİP AYULAR HAMAMDA NASIL BAYILIR ONU GÖSTERTMEK OLACAK.
BUNUN ŞARTI DA PAPATYAYI TEPE ALMAMAKTIR. 3 EKİMİ.
DİP YA DA YATAY BİZE UYAR VE 25 EKİME BİÇERİZ.
DİP YERİNE YATAY OLURSA O KADAR SERT VE HIZLI ETEK GİYDİRİRİZ.
DİKKAT BU SÖYLENENLER ANCAK VE ANCAK 3 EKİMİN YATAYDAN YUKARI KIRILMASI YA DA DİPLEMESİYLE OLUR.
TAM TERSİNE 3 EKİME TEPE GELİRSE ASLA VE ASLA GEÇERLİ DEĞİLDİR.
BUNU GÖRMEYE YARIN DAHİL 6 TRADE GÜNÜ VARDIR.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri