Peki Transport kanala giderse
ayular nedir?
Cevabı ben vermiyorum.
Cevap yok çünkü.
Soru ayular piremidir olacaktı? Ya da sinek. Öküz sineği.
Jelibon.
Peki Transport kanala giderse
ayular nedir?
Cevabı ben vermiyorum.
Cevap yok çünkü.
Soru ayular piremidir olacaktı? Ya da sinek. Öküz sineği.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben graf atarım transport sayarım olursa vaya anam vay senaryo.
Sayımı TA la desteklerim.
Çok kolay.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ha bu transport sayımını ilk defamı atıyorum?
Aylardır var bu topicte transport sayımı.
Jelibon.
Tran haftalık.
Jel.
dow un da transport gibi kanalın üstüne vurup düşünce 5 için yükselme ihtimali var mı ?
ama sanırım transportta A-B-C-D sırasında dipler yükseliyor dow da alçalıyor bu da ikisinin sonunun farkl olacağını mı gösteriyor ?
Y E S , WE CAN !!!
Tran günlük.
Jelibon.
Bu tranın TA ile desteklenme kısmını eskiden yapmış olduğumu için uğraşmadan attığım eski grafı alıntılıyorum.
Jelibon.
tran tobo.
jel.
Tran patterni
BULLİSH HEAD AND SHOULDERS (ŞAMPUAN DEĞİL PİPE DEĞİL OMUZ BAŞ OMUZ) BOTTOM (DİBİ)
VE TRAN SAYIMINDAKİ E YUKARIYI DESTEKLEMEKTEDİR.
Jelibon.
Evet biraz altın gümüş uğraşalım.
Jelibon.
70 kusurlerde sp ve dow cokerken altın ve gumus yatayda hareket edıyortopluyuyp yukarı dondügünde ucuşa geçiyorlar.o zaman stagflasyon dıyorlar bu saferkı ne olacak acaba.dow dıp yaptıgında altınla rasyosu 1 mı olacak cok merak edıyorum...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri