sankı gumus 29-30 cıvarı haftalıkta bır dusus yapıp fıralayacak gıbı duruyor.. arkadaslar altın gumus rasyosunu araştıran varmı aramızda?
sankı gumus 29-30 cıvarı haftalıkta bır dusus yapıp fıralayacak gıbı duruyor.. arkadaslar altın gumus rasyosunu araştıran varmı aramızda?
vahşi batıdaki terkedilmiş ufak kasabalara döner artık burası![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
patron bırakmaz .bu işe giren batmadan bırakmaz patronda kolay kolay batmayıcağına göre grafikte patronun analizini yapsak şuan yatayda gözüküyor dinlenmededir![]()
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
d yide bildik e yi de bildik.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
e bittinmi?
Hayır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
e a bitti. e b düşüşdeyiz. Ardından e c yukarı gelecektir.
Jelibon.
15daksp.
Jel.
bU hafta dikkatli olun.
q3 gelecek ama fiyatlarda.
Gelmezse hayal kırıklığı olur.
düşer.
Gelirse artar ancak son yukarı olur.
Jelibon.
dow tobo 13300 geçilmesiyle onaylanır hedef 14500.
Zaman geçilip geçilmeyeceğini gösterecek.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri