İyi Geceler.
Elbette altında aylar önce verilen E nin kanala değmesi öngörülmüş bir gerçekti.
Belki 50 kere verilmiş bir ew.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Akhenaton,
Bradlye siseograf yön göstermez.
Sadece dönüş günlerini verir.
O çeşit bir grafikte bradleyde dip denen yer tepe tepe denen yer dip olabilir.
Bradley tarihleri aynı papatya gibi mevcur trendden dönüşü gösterir.
15 mart bradley'si dowun noktasal borusal tepesidir. Jelibon FP si ve equinox ile birlikte.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Fakat bu 16-17 mayıs altın gümüş haftalık tarihinde dip oluşmazsa yada 20 mayıs 72 saatlerde
en yakın tarih o 12 hazirandaki bradleydir.
Jelibon.
21 mayıs a dönüş bekleyen grafik ...öncekiler tutarlı olmuştu ...fiyat şu anda aşağıda ...tarih açısından ...
1540 1523 1507 destekler
takipteyiz ...
Dikkat et son maviden hem iki önceki maviyi hem bir önceki maviyi yukarı yerine aşağıya koy, 5-6 bar tepiyor sonra bir kırmızı ay dönümüne yine düşüyor. Son mavide ise yine aşağıya koy bu sefer tepmiyor. Ay dönümü yerleştirmeleri yanlış.
Bulla ne zaman döner, bir mavi dip olup sonra da sonraki kırmızıya düşmediği zaman.
Jelibon.
http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=19888
Graf tarihi aralık.
Mayıstayız, 6 ay sonradayız.
D yide gördük, E yide gördük.
Öngörülmezmiş!!!
Jelibon.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
goldie ta.
Jelibon.
2008-2011 likidite krizi benzerliği.
Jelibon.
ilk barutu 28.50 de atılan gümüşün ikinci barutu 27-27.50 de atılacaktır.
Üçüncü barut 22.50 de, 4. barut 20-21 de atılacaktır.
Kaldıraçsız kredisiz uzun vadeli yatırımcı işlemi.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri