rutta tırsanlar rutu cebime sokanlar.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Böylece 92 swing puan her zamanki gibi.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Olay olacak.
http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=22907
Jelibon.
İyi geceler, ben tepe aramam ne de dip ararım, bir anda maldan çıkarım, çıktım, geçen cuma, aklınıza olsun sizdearamayın. Piyasada tereddüt olmaz. Kazanmak için tepeye yada tepe bulmaya ihtiyaç yoktur.
Bunu başardığınız zaman gerçek trader olacaksanız, ama bunla beraber kafanızdan atmanız gereken diğer şey dönüp durmamak ve trende oturmaktır. Ha siz ortada trend yok diyorsanız ben de size diyecek birşey bulamıyorum. 8000 puandır trend var. Spde de 92 puandır.
Jelibon.
Altinda basladilsr tecaVuze.bakalim nereye kadar dayanacaz
Bu 14-16-17 kapitilasyon süreci döndü döndü dönmedi 12 haziran bradleye yada 17 temmuz papatyaya düşeriz.
Bugün 15 i. Önümüzdeki iki gün çok kritik olacaktır. Katalistimiz vix al setupı. Al gelmedikçe bekleyeceğiz, gelince alacağız.
Jelibon.i
Dikkat edin bahsedilen yazı sp içindir, TR için günler 1-2 gün geç olabiliyor, sonuçta seanslar aynı anda açık değil. Artı zirvede yataylaşmada nasıl bizi yükseltirse, aşağıda yataylaşmada da bizi bir o kadar kapitüle edebilir.
Adı üstünde gerizekalı piyasa olduğu için geriden gelebilmesi sebebiyle bu defalarca anlatılmış silsile yönteminin en önemli parçasıdır.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri