B ugün bizim endeks için %4-7 arası düşüş bekliyorum
garan 6.12-14 aralığı işlem görmeye başlarsa vadelide ona uyacak gibi.
HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
pala o kadar cimriki işine gelse basmak için bu fırsatı hiç kaçırmazdı.belkide uzun için müşteri arıyordur.kimbilir.
HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Saat 10:00 dan sonraki düşüşle kısalara geçiş için sat sinyali içine girdik tekrar ve short devam short
bu iş short devam edecek belki kapanışlarda kasap bıçağı sallayacak derim
sonuç altın düşüş borsalar geberiş.
herkese bol kazançlar![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Altının düşüş zamanı diyorum
Bu haftadır inşallah borsalarda düşüşler
bakalım fdjı bugünde geldi dayandı desteklere
akşama dow belirler start verilsin artık altın vermiş gördüm ben![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Dolar /tl 1,8054
sinyal heryerden
palanın teşriflerinide bekleriz
buyursunlar zaar![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
69.650-70.000-70.650
-----------------------
69.000-68.650
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri