Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
70700 kırılır mı sizce?
abi analizler daha iyi görünsün, mesajlar arası kaynamasın diye pek yazmıyorum ama sen istedikden sonra boynumuz kıldan ince.
genel algım şu yönde: 71100 altında kalan piyasa sort ağırlıklı olur. 71100 üzeirnde şahsen logn kovalamaya başlarım. yeniden 70300 altına inen piyasa ise 69xxx lere göz kırpar. benim tercihim bugün 69xxx in yanacağı ancak yinede SL um 71100 üzeridir.
şu ana kadarki çıkışı tepki olarak görüyorum. herhangi bir b, yada ii vs. olabilir.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Hocam renkolara sadık kalarak ama portföyümün yarısını da poz. Kapat tekrar aç şeklinde 1.dklık grafik macda göre yapıyorum.şimdilik iyi gidiyor.arkadaşlara da tavsiye ederim.dikkat edilmesi gereken zararına pozisyon açmamak ve renkoların aksi yönüne pozisyon açmamak.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri