hic de geri donecek gibide donmuyor ustat sanki bir muddet daha var gibi asagıları
hic de geri donecek gibide donmuyor ustat sanki bir muddet daha var gibi asagıları
future ların artı acma ihtimalini sevdim ama gel gorku ole veriyorlar ki olabilebilemez
deniz bak izlemene gerek yok, sen portföyüne sahip çıkacan başından,...yakalandıysan poz artırmayacaksın abicim,...poz açılmışssa bu ya karla başlar, ya zararla, bu malum....
gerisini py ye bırakacaksın,....doğrusunu py bilir diyeceksin,....
mevcud pozun kar yazana kadar bu böyle,...ilada en son poz artıracaksan py crasha girdiğinde poz artırmalısın yine ölçülü olacak ama, ...crash olmadı ve mevcudundayken py döndü diyelim, bu defa mevcudunun kar yazmasını bekleyeceksin bunlar çıkılmayacak, illa kar yazacak, ya kar, ya zarar,..eşitle çık doğasında yok bu işin,....
çünkü bir yerden başlayıp bu kısır döngü yine yaşanacak,....
yani poz artırma ölçülü crash da olacak, herkes dökülürken, sen py dibine yakın portföyünü ayarlayan biri olarak mal alıp ,ertesinde hızlı tepkiye vurup bunu flatlayacaksın, ve aldığın yere bu son aldığın birimini tekrardan yazacaksın, bu bayağı bir avantaj yapar py dönüşe geçtiğiğnde, yazdığın poz gerçekleşt veya gerçekleşmedi, bu defa elindeki mevcudun kar yapacak ve zararın azalacak sinyali geldi demektir, ...kar yazana kadar beklenilecek,....
düşün sen bir kaç lota katlanıyorsun, bu adam tonla mal taşıyor,.......o kime verecek,....
o nedenle bu adamlar adam aradığında uzak duracaksın,......şu ana kadar arıyor gözüktü,...uzak durulacak,....
ne zamn elindeki longunu kesti günlükte, artık gir bir artırım yap,....
bu gün son 60 lık bar mesala,...nasıldı orada örnek keser gibiydi,.....ama bu günlükte yapılmalı,....saatlik kesmez bu işi,...
o bin dökecek, sen 3000 bekleyeceksin,...yani bir ölçü,.....
bu iş sadece sistem indik işi deyil,.... konmalı,...daha poz açılmadan, portföyün oluşabilcek zararı hesap edilmeli,...
portföy işi bu,...bütün hamle ve saldırı buna hep,...cebe,.....
çek cebin fermuvarını,...
gitsin başka kapıya,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
üsatat 1350 vurmaz donerse diyelim 1.365.-1.370 lerde kaldı bu durumda olacak tepki 74.000.100-300 aralgına kadar bir alımla tekrar geri gelme ve 1.350 leerinde kırılması gibi senaryosumu olur nedrsiniz. Ayrıca 1.350 test edip kırmazsa bu durumda da nasıl bir yol izleyecegini dusunuyorsunuz ongorunuz nedir.Emeginiz ilgi alakanız icin cok tesekkur ederim.Saygılar...
kesme izleyemeseme kapatıp kacsam ama...
yani ne diyelim, br kaç gün önce sp yi yazdığımızda bu hesap edilmeli,.....
problem şu,...
10 puvana bin puvan,...
şimdi ben ölçtüm,...1466-1350-1235 şu anki,...
benim veriğim, 1469(71)-1424(27)-1352(56) idi,....
son buna saatlik analizden 1409(10)-1397(göbek verdik, ve o saatte 1397 altı şort dedik,.....
problem,...
işte o açılıyor sen kapanıyorsun,...başka cuma günü bayramı var işlem yapmıyor,...
gibi, bu illüzyon yapıyor,.....
gerçek illüzyon ise, ...10 puvana 1000 puvan yapması,...
yazarken kolay, 1350 destek, e adam 1422 den gelecek oraya,....
hesap,..
1409(10) verdi üstad,... bunun altında 1397 altında kalırsa kötü dedi,...
1397-1352(şimdi 50)=45 puvan,..
4.5*1000=4500 puvan,...
75100(cuma açılışı)-4500=70600 buyrun,.....
1350 ye göre,.....
1235 hesap edin,....gitmez ama py bu,....1235 yapmazda 1335 yapar,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bir bölümünü toparadım, yakın yazdıklarımız pas geçtim bunlar geçmişte yazdıklarım,...
tabi kendiminde okuması gerekli ara sıra,....![]()
ya ni takip edenler biliyorlarlar,....iyi okumuşuz olayı,....
kaldıki yakın yazdıklarım daha ayrıntılı idi rakam ve garaf olarak,...ama insan bir hal oluyor unutuyor, zamna giriyor, ağa giriyor,....v.s,...
hiç kimse kendini suçlamayacak,...
sadece portföyünü y ö n e t e c e k,.....
önce az kazanacak,....yoksa y ö n e t e m e z,......
valla sp ye gerek yok, bizde iki yer var, 744xx-755xx bu nlardan biri,...
ama şart 736xx,....bu geçilmeden mümkünatı yok,....
bu vade, 78050 üstünde, 81800 artık sanmıyorum,...önümüzdeki vade olabilir,....
geçen haftalıkanlizde bir rakam verdim,...3 .haftanın rakamıydı,...
unuttum ya dün ya önceki gün verdim,....
buna bağlı,....konnekşın,......connection,....
kıçında veya başında,.....
hızlanıyor sankı ama kapanısı gormek lazım
benı asıl endıselendıren Surıye meselesi
sınır ıhlallerı.. ates acmalar, ''savas sebebı sayarım'' celallenmeleri....
bılıyoruz kı her zaman akılcı davranıslar hakım olmaz, Esad meseleyı bolgesellestırıverır... ne oldugunu anlayamadan sıcak catısma baslar,
TR, ezelı rakıbı Iran'ı en gucsuz zamanında kıstırmak ısteyebılır, medenıyetler ıttıfakının da ıstegı zaten bu...
AĞZIMDAN YEL ALSIN,boyle bır surec baslarsa bır daha eskısı gıbı olmaz hıcbırsey....
ne ülkeler... ne sınırlar....kımse bundan muaf kalamaz
![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri