kokohan23 Nickli Üyeden Alıntı
evet sn.saraylı büyük bir şans.ama dünyada birtane var

ve biz bulduk.solotürk gibi bir sistemi de bizimle paylaştı.artık koltuğuma yaslanıp solotürkle trade etmenin tadını çıkaracam

şaka maka bir ara fraktal nedir bilmiyordum.internetten buldum.matrikste sistem testerını yaptım getiri eğrisi dümdüzdü.hiç kayıp bile yoktu. o sistem bile sinyal verdiğinde uymuyordum.sonradan verdiği sinyal değişince araştırdım fraktal sistemin ne olduğunu öğrendim.yatırım teknolojileri diye bir siteden 8500 tl ye sistem aldım.ona da uymadım zaten fazla bir işe de yaramıyordu.daha sonra smartrendse üye oldum.erdem beyin sinyalleri ve portföy yönetimiyle para kazandığını görüyordum ama ona da uymuyordum.şimdi ayda 30000 puanlık bir sistem olsa ona bile aramızda uymayacak arkadaşlar var.velhasıl ömrüm sistem aramakla geçti.daha doğrusu ne aradığımı bile bilmiyordum.bu bir hastalık gibi.kontrol edilmesi güç bir dürtü.tabi bu arada çok yüklü meblağlar kaybettim.artık sistem aramaya son verip disiplini elden bırakmadan sadece solotürke göre işlem yapmaya karar verdim.şimdiye kadar hem vaktimi hem paramı hem de sağlığımı kaybettim.şimdi şöyle bir düşünüyorumda keşke hiç borsaya bulaşmasaydım.

ama bulaştık bir kere..şimdi hatalarımdan ders çıkarıp disiplinle sisteme uyma zamanı.
Geriye dönük ciddi bir çalışma yapmadım, basit incelemem de solotürkünde zarar ettirdiği dönemleri gördüm...
Solotürk güzel bir sistem fakat herzaman kazandıracak diye bir kural yoktur...
Her işte zarar etmek mümkün, her işte para kazanmakta mümkün...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Yer imleri