Orta vade indikatörü ala geçiren 7 mart papatytası ila 23 Nisan arasındaki önemli tarihler:
Altındaki ve spy etfteki 28 mart - 04 nisan uzun vadeli tarihi.
8 nisan ay dönümü.
11 nisan bradley.
22 Nisan ay dönümü.
23 Nisan papatya.
Jelibon.
Orta vade indikatörü ala geçiren 7 mart papatytası ila 23 Nisan arasındaki önemli tarihler:
Altındaki ve spy etfteki 28 mart - 04 nisan uzun vadeli tarihi.
8 nisan ay dönümü.
11 nisan bradley.
22 Nisan ay dönümü.
23 Nisan papatya.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu uzun vadeli tarihin özellikle spy etf de tepe gelmesini istemeyiz. Spy sp ile aynı.
Piyasa burada kapanış yükseği 28-4 nisan yaptı. Buraya tepe geldi.
Aynı 26 sında nasıl baktıysak tepe kalmasın burası dediysek bu 28-04 nisanda da kapanış yükseği kalsın istemeyiz.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=25000
Burada ingilizce yorum ayın taa ortasında yapılmış bir yorum 28-04 ü dip öngörüyordu.
28-29-30 dip ama 28-04 de tepe.
İlerki günler nasıl 26 mart geri çekilip aşıldıysa 28-04 de mutlaka aşılmalı.
Aksi yine sorun yaratır, bu tarih burada aylar önceden verilmiş uzun vadeli bir tarihtir.
Jelibon.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şimdi yurtdışı piyasa şöyle bir huy edindi haftalardır devam ediyor.
Pazartesi Buffalolar sağlam yukarı yapıyor.
Ardından altın ve gümüşte bir huzursuzluk oluyor pazartesi yada salı tepeye geliyor 2-3 gün satış oluyor, 2-3 gün yapılan satış bufallonun bir pazarteside yaptığı alımı karşılamıyor, 2-3 gün yogiye ötme şansı veriliyor sonra perşembe cumadan başlayarak pazartesiye yine atak oluyor.
Eğlence amaçlı.
Jelibon.
Böylece altının güçlü dönemde hafif artılar yapması sağlanırken (ayı döngüde yukarı olduğu için zayıf artılar) sp ised trend yönünde daah güçlü oluyor.
Jelibon.
Burada üçgen yada takozda stoplar yükseltilmelidir sürekli, kanallar mutlaka longör stopu olmalıdır. Takozu TA da bilmeyen yoktur. Son %2-4 yukarıda olan harekette takoz risk taşır ve kanalların altına gelme stop sebebidir.
Jelibon.
bugünde asya artıda kapadı değer net olmasada 5 puan varsayalım takibe devam
son haftalarda çarşamba perşembe dibe getiriyorlar cuma p.tesi .salı yukarıya
diyelim asyadan artı puan kapıyorlar avrupa seansında bazen geri gidip sona doğru abd seansıyla birlikte artı puanda kapatıyorlar
diyelim asyadan eksi puanla kapatıyorlar avrupa seansında yukarıya götürüp abd seansıyla birlikte biraz daha yukarı götürüp sona doğru eksi puanla kapıyorlar
burda kafa karışıklığı çıkartıyorlar sonuç asya seansına göre short long pozları baz alınabilir tabi devamı önemli
bide hui ile ons grafiği kafa karıştırıyor
İNDU 60 DAK.
jELİBON.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri