Sayfa 1902/3619 İlkİlk ... 90214021802185218921900190119021903190419121952200224022902 ... SonSon
43419 sonuçtan 22.813 ile 22.824 arası

Konu: Jelibonca...

Yer
    türkiye
    Teşekkür Teşekkür 
    29.295
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    43.720
    Toplam Teşekkür
    11.653 Yazısı Teşekkür aldı

7 iyidir
    بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.

HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR

ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''

bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar

paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.

2. 4 Kullanıcı PASSAT tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    slm
    Teşekkür Teşekkür 
    24.733
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.907
    Toplam Teşekkür
    847 Yazısı Teşekkür aldı

usta sp nin papatyasına benzer bir papatya altın için çıkartılamızmı geneteğiyle oynanarak

4. 4 Kullanıcı fotomidyat tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

Hakikaten Yeter!

Ahmet Dursun.Seba gitsin...Serdar Bilgili istifa...Yeter Yıldırım Demirören...Bu tribünler.bir bir gönderiyor başkanlarını...Çarşı her şeye karşı.kabul.ama artık onlar için de masaya oturup yüzleşme vakti...Çünkü para verip üstüne küfür yiyecek kaç başkan adayı kalmış olabilir ki.Yıllardır Beş ktaş'ın içinde.Beşiktaş için verdikleri ortada...Herkes." Kardeşim.kulübün ona borcu çok.ama getirdiği adamlar da ortada.Yani bu borcu gereksiz yere yapan da." diyor.Tamam ama Sayın Yıldırım Demirören de evinin bahçesindeki çiçekleri sulasın ya da özel şoförlüğünü yapsın diye almadı ki bu adaman.. Kleberson.Ailton kötü futbolcular mıydı.Keza.ûuaresma.Simao.Almeida.Fernandes bu piyasanın bilinen isimleri değil mi.Vicente Del Bosque.Jean Tigana.Schuster kötü teknik adamlar mıydı.Hani bir söz vardır.İnsanda biraz da şans olacak diye...Maalesef şans.Sayın Yıldırım Demirören'in yanından bir kez bile geçmedi.* Galibiyetlerde de mağlubiyetlerde de gözyaşları döktü.Bu kez de'ağlayan lider'istemiyoruz dediler.Bakın.Fenerbahçe televizyonu günlerdir.aylardır Aziz Yıldırım'ın döktüğü.gözyaşlarının klibini yayınlıyor.Ağamak ayıp mı.Beşiktaş için ağlamak ayıp mı.. Ahmet Dursun.Seba gitsin...Serdar Bilgili istifa...Yeter Yıldırım Demirören...Peki.sıra kimde.. Beşiktaş camiası.Beşiktaş taraftarı artık kendisiyle yüzleşmek durumunda...Çarşı her şeye karşı.buna kabul.ama nereye kadar.Kim kaldı elinizde.böyle devam ederseniz bu değirmen daha kimleri öğütecek ve kim kalacak elinizde...* Başkanları bir bir gönderiyor bu tribünler...Futbol takımına İnönü'de maç oynatmıyor.Bir hafta içeride oynasa takım bir sonraki iç saha maçında cezalı duruma düşüyor.Kombine kart alan adam.Bir daha alırsam..." diyor.Haklı...Çünkü bir sezonda en az 45 maç izlememe ihtimali var.Başkanları bir bir göndermek mi.Her maç küfür ederek stadı kapattırmak mı.Deplasmanlarda konuk takım stadını yakıp yıkmak mı.. Ezeli rakiplerinizin taraftarları para kazandırıyor kulüplerine...Siz para ödetiyorsunuz...Sonra da'Yeter Yıldırım Demirören'diye bağırıyorsunuz.. Şimdi düşünmenin tam zamanı...Çünkü Süleyman Seba.Serdar Bilgili.Yıldırım Demirören derken bir gün başkan adayı bulamayacaksınız Beşiktaş'a...içinizden.Koskoca Beşiktaş sahipsiz mi kalacak.diyorsunuz.farkındayım.ama şunu asla unutmayın.Para verip üstüne küfür yemeyi göze alacak kaç başkan adayınız kalmış olabilir ki.ft Artık yeter...Hakikaten YETERİ.NOT.: Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday oldu Sayın Yıldırım Demirören...En ciddi rakibi öncelikle Ata Aksu.sonra da İbrahim Hacıosmanoğlu...Bu yarışta toplam 20 aday olacak.fakat öngörüme güvenerek şimdiden hayırlı olsun diyorum Sayın Yıldırım Demirören'e...Umarım TFF Başkanlığı döneminiz daha verimli.daha şanslı geçer.

NOT.: Ünlü Türk düşünürü ,'Yeni Türkiye'nin iftiharı Rasim Ozan Kütahyalı.geçtiğimiz günlerde televizyonda veryansın ediyordu." Galatasaray'ı yakacaklar...Galatasaray'ı Avrupa'ya göndermeyecekler.diye...Sonra da TFF Başkanlığı ve şike krizinin çözümü için dahiyane bir fikirden bahsediyordu." TFF Genel Kurumu.Başbakan'a bağlansın..." FIFA ya da UEFA.Türkiye kadar ciddiye alsa Kütahyalı'nın bu önerisini.işte.zaman Galatasaray'ı Avrupa'ya almazlar.Çünkü futbolla biraz ilgilenen herkes bilir ki.FIFA ve UEFA.bir ülkede siyasetin futbola müdahil olduğunu görürse.o ülkeyi tüm uluslararası yarışlardan men eder...NOT3.TFF...Açılımı.Türkiye Futbol Federasyonu'dur...Başındaki kişiye de Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı denir...Bu açıklama da bizden hediye.Zafer BÜYÜKAVCI ?
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

6. 3 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

'20 Senedir Bir Başkan Sevemedik'
    Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aksoy Kartalbakışı'na konuştu.
    22.02.2012 - 14:05

Beşiktaş'da başlayan kritik süreç öncesi Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aksoy, www.Kartalbakışı.com a çarpıcı tespitlerde bulundu.

Biz 20 Senedir Bir Başkanı Sevemedik

"Beşiktaş'da uzun yıllardır yaşanan bir Başkan fobisi var, Süleyman seba'nın son 2 Yılı ile başlayan bu durum bugüne kadar böyle geldi.Sayın Seba'dan sonra Serdar Bilgili göreve geldi ve o da sevilmedi. Başkanlıktan istifası Numaralı tribünde ki tepkiler üzerine gelmişti. Sonra takımın başına Demirören geçti ve süreç ortada. Kısacası Beşiktaş Camiası Bir Başkanını bağrına basamayalı çok uzun bir zaman oldu. Aslında sıkıntı burada başlıyor. Bir yerde başarı isteniyorsa öncelikle sevgi ortamının oluşması gerekiyor ama maalesef bu Beşiktaş'ta yok."

Mali Kongre Çok Önemli.

"Pazar günü yapılacak Mali ve İdari kongre Beşiktaş camiası için büyük önem taşıyor. Burada yaşanacak en ufak olumsuzluklar bile her şeyi mahvedebilir. Belki de Beşiktaş'a Başkan olmak isteyen kişilerin bile bu fikirlerini bir kez daha gözden geçirmesine sebebiyet verebiliriz. Bu sebeple Pazar günü çok önemli, eleştriler mutlaka olacaktır fakat saygı ve sevgi ortamı asla kaybedilmemeli ve önce Beşiktaş gerçeği unutulmamalıdır"

www.kartalbakisi.com ÖZEL HABER
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

8. 3 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Alıntı fotomidyat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usta sp nin papatyasına benzer bir papatya altın için çıkartılamızmı geneteğiyle oynanarak
    Yapılmaz.

Papatyanın sihiri meşhur 2000 bazlı sp tepesinde saklı.

Jelibon.

10. 8 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Altında bunu yapabilmek için önce tepe nihai tepe gelmeli.

Jelibon.

12. 8 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Ha sp de 2000 tepesi nihai tepemi? diye sormadan cevap vereyim

Enflasyon bazında öyle.

Jelibon.

14. 7 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    slm
    Teşekkür Teşekkür 
    24.733
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.907
    Toplam Teşekkür
    847 Yazısı Teşekkür aldı

benim hedefimde ilkönce jelibonca kitabını iiye ce okuyup kavramak
    özellikle tarihler -döngüler- grfikleri iice kavramak sıkı bir takip sonrası jeliboncanın papatyasının birebir olmasada ona benzer papatya keşfetmek yani uzun bir dağ yolculuğunda labirent

16. 5 Kullanıcı fotomidyat tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.439
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.736
    Toplam Teşekkür
    757 Yazısı Teşekkür aldı

hocam hala papatya ne demek bılmıyorum 3 aydır buradayım anlıyamadım gıttı?

18. 6 Kullanıcı finalwave tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.471
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.987
    Toplam Teşekkür
    374 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı finalwave Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen

20. 5 Kullanıcı kokohan23 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    8.178
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    211
    Toplam Teşekkür
    36 Yazısı Teşekkür aldı

Sn.Jelibon,ben Fenerbahçeliyim fakat sizin sayenizde Beşiktaşıda sevmeye başladım.Burası okul gibi kendimi çok şey öğrenmiş hissediyorum.Papatyayı ben de öğrenmek çok isterim eğer sizin için bir mazuru yoksa.SAYGILAR...

22. 6 Kullanıcı bengu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Alıntı finalwave Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı kokohan23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen
    Alıntı bengu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn.Jelibon,ben Fenerbahçeliyim fakat sizin sayenizde Beşiktaşıda sevmeye başladım.Burası okul gibi kendimi çok şey öğrenmiş hissediyorum.Papatyayı ben de öğrenmek çok isterim eğer sizin için bir mazuru yoksa.SAYGILAR...
    Olası trendden dönüş günüdür.

İki önceki 7 aralıktı tepe oldu.

Bir önceki 20 aralıktı dip oldu.

Bir sonrakiler 7 mart ve 23 nisan.

Jelibon.

24. 9 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Yer imleri

Yer imleri