şanlıurda
antep
adıyaman
mersin
adana
elazığ
buralarda gezinir çoğunlukla.ben dün bir tanıdığımın düğününde rast geldim.
herkes soru sorar fakat herkesin sorusunu cevaplamaz
bana plakaları sordu.
ben sordum o cevapladı.hepsini bildi.
sonrada deli sende daha akıllı deyip herkesi kahkahaya boğdu.
bende sana deli diyenler utansın dedim,sabır sabır diye söylenmeye başladı
çok konuşmaz.konuştumuda kimse kulak arkası etmez
böyle biri işte.
bizmi deliyiz omudeli bilmiyorum
sadece başımdan geçen birşeyi paylaşmak istedim
çoğumuzun da başından garip olaylar geçmiştir.
bunlardan biri işte buda
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Ben de benzer birşey yaşamıştım. Başımdan üstesinden gelmesi zor bir hadise yaşamıştım. Eyüpte dolaşırken bir tane "deli"yle esnaf gırgır geçiyordu. O da kaçtı bana doğru geldi ve dedi ki "Abi, sabır iyi şey değil mi?". Şimdi bence biz deliyiz onlar akıllı
Selamlar&Sevgiler![]()
Alias formasyon avcısı
Böyle kişilerin kalp gözü açıktır bazı şeyler olaylar önceden ayan olur derler,gaybı Allah bilir dilediğinede ihsan eder....
geceyi bekleyin
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
Çok Uzman
Ben böyle bir şey bekliyorum fakat henüz başlamadı ve başlıyacakmış gibi durmuyor...
İlk olmak..ilk olmaya calismak..trade de bunun yeri yoktur..ciktikca satanlar oldugu surece para hep yukseltir piyasayi..gelecegi olmusta degil ,oluyor olanda aramak lazim..bizim gibi gelismekte olan piyasalarin gelismekte olan yatirimcilarinin en buyuk sorunudur..piyasayi tahmin edebilmenin verdigi haz,para kazanmanin verdigi hazdan daha buyuk olmustur bizim insanimizda...sorun yapisaldir,egitimsel ya da gelisimsel degil.. Para kazanmaya calismak lazim,elde kilic at ustunde degirmenlere karsi kosmak degil..![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
7 sene önce bırakmıştım ben bu meredi...ama jokeyler pek kaybolmamışlar...Sadece 15-20 dk bakınıverdim...ama azcuk daha baksaymışım 2.ayağa 2 tane daha yazacak olsam bu atı bulurdum..garantici olayım dedim,az parayla çok kazanç olsun dedik...308 vermiş...
Bu işe tekrar el mi atsak ne!!(6 numara 2.olmuş...eğer 4 numaranın SAKARYA kökenli olduğunu görsem illaki ekleme yapardım...Fi tarihinde bu sakarya gelseydi şu an milyarderdim)
Konu indr-jel tarafından (06.02.12 Saat 01:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: ek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri