En İyi Smartphone hangisi?
En İyi Smartphone hangisi?
Samsung SII al, her türlü ihtiyacını karşılar. Niye HTC kullanıpta samsung tavsiye ediyorsun dersen, çok uygulama kurma merakın varsa htc'lerin telefon hafızası belli bir süre sonra yetersiz kalabilir. Htc sense ara yüzü çok kullanışlıdır ama, bu yüzden htc ile başlayanlar genelde htc ile devam eder.Cik bir şey olsun dersen I4S al.
![]()
Ben bir soru sorayım: Laptop, mini laptop, netbook almak yerine neden Smartphone veya PAD'ler tercih edilmeli?? (Fiyat karşılaştırması ve fiyat/performans,çalınma durumu karşılaştırmasını mutlaka yapın)
En az 3 HİSSE...
Ben tercih etmiyorum hepsinin yeri ayrı, bir adet i7 işlemcili sağlam bir notebook, bir adet netbook ve androidli telefon var. 6 aydır işler yoğundu ekrana bakamıyordum bu zaman zarfında telefon çok işime yaradı. Netbook'un avantajı elektrik kesildimi 6-7 saat sorunsuz çalışıyor, cebin avantajı normal internet olmadımı cep üzerinden bağlanıyorum vs.
ben 2 aydır galaxy note kullanıyorum ekranının büyük oluşu çok kullanışlı biraz büyük ama ıphone 4s yada galaxy s2 ekranı çok küçük kallıyor buna alıştımı heleki iphone elimde kayboluyor ekranı çok küçük tavsiyem galaxy notetan yana çift çekirdek 1.4 ghz ve ekran çözünürlüğü en küçük yazılarda bile nokta pixsel farkedilmiyor tek dezavantajımsa şekeryatırım internet şubesinden vob işlemi yapılmıyor adamlar 2 aydır siteyi ayarlamaya çalışıyor aynı sorun ıphone ve galaxy 2de de var diğer bankalarla sorun olucağını sanmıyorum . bende çok kararsızdım ama para piyasalarını sürekli takip edenler için note benim son kararım oldu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri