61.8 evet geldi.
78 sever bizimki.
Jelibon.
61.8 evet geldi.
78 sever bizimki.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
1522 dibinden 200 usd prim yapmış ...fezaya gidecek değil ya elbet bir yerden satış gelecek ...grafiklerde göstergeler tepede şişmiş ...
1722 üzerindeki hareketlere bakacağız ....
piyasada ayı boğa tuzakları vardır ...kanalı kırmış gibi yapar ...geri döner ...yaşım daha genç ama 2008 krizinden beri bunlara çok şahit oldum ...en iyisi sürekli şüpheci olmaktır ...
maç oynanmadan maçın değişik seneryolarını kafada oynamak en iyisidir ...
27 ocak kritik tarihtir ....
hocam sımdı sp ve do da 2 etıketı olur ve dow sp asagı gıderken altın yukarı gıderse way anasına mı dıyecek mıllet yoksa e mı olacak?
usta goldda kanal 1780 lerdemi benimde tekniksiz temelsiz dolar gold kolerasyonuna göre gramı tepe ortalama 103 ise orayı kesin görecez ya bu hafta yada gelecek hafta yani 1780 i belki kırmaz belki kırar yanlız 7 marta kadar 1700 ila 1800 dolara bağlı al satımız olcak yani 99 ila ya 103 ya 104 kanal kırarsa 7 marttan sonra 110 ları konuşacaz aksi durumda yine 95 ila 96 konuşacaz
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Tepeyse altın bugün tepe olur genel perşembe tepe görülür hafta satış yenerek kapatılır (bence)
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Aslında dikkatli gözlerden kaçmayacak,
şimdi burayı takip eden ona şaşırıyor ve normal bu.
Buradaki ewler ne şekil eskiden beri?
2012 de altın düzeltmesi bitip uçuş.
Spde ise çöküş.
Genel hat hep böyle.
Ama ndx birşey yaptı ve hiç başlamamış bir düşüğü ewde iptal etti.
İlk merakımızda bunu dowun yapıp yapmayacağı.
O lanet dowuda bilirim böyle dondu kaldı aynı yerde, vermez bu lanet.
Versede alsak verdiğini.
Jelibon.
Ben...
sp ...bu dalgaya minor 3 diyorum 1333 1340 -1353 -1363 1372 nerede biterse ...
sonra aşağı ıv.dalga ....
dj ,,,10404 a II-a bu dalgaya II-b : nerede biterse ...sonra aşağı II-c ....
altın aşağı II....
Sayın biraz farklı ....
Doğrusunu zaman gösterecek ....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri