Gdx uzun vadeli tarih
aralık 2011
ve mart 2012 dir.
Kısa vadede olumsuz olsada uzun vadede aralık 2011 tepe gibi.
BENCE.
Yani gld için verilen uuzn vadeli alım yerlerinden alırım aşağı düşüşleri.
Jelibon.
Gdx uzun vadeli tarih
aralık 2011
ve mart 2012 dir.
Kısa vadede olumsuz olsada uzun vadede aralık 2011 tepe gibi.
BENCE.
Yani gld için verilen uuzn vadeli alım yerlerinden alırım aşağı düşüşleri.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Hui
Haftalık tarihler
19 ekim.
25 ekim.
30 ekim.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Spy haftalık tarihler
26 eylül
19 ekim
25 ekim
30 ekim
Jelibon.
Bunlar papatya değildir.
Papatya 11 kasımdır. Sp içindir.
8 Agudan sonraki papatyadır.
11 kasım %51 tepe olacaktır.
%49 dip.
Teyidi orta vadeli indikatör sinyaliyle bakılacaktır.
Ala geçerse tepe, geçmezse dip olacaktır.
Jelibon.
Stratejistler uyardı: Ralli yakın!
Wall Street stratejistlerine göre S&P 500 Endeksi yılın son çeyreğinde 13 yılın en büyük rallisini yaşayacak.
www.borsagundem.com
7.10.2011 - 08:46
Bloomberg'un 12 stratejistin katılımı ile yaptığı ankete göre, S&P 500 Endeksi yıl sonuna kadar yüzde 14 artış göstererek 1.300 puan seviyesine yükselecek. Stratejistler en son Ekim 2008'de S&P 500 için bu kadar güçlü bir yükseliş beklentisine girmişlerdi. O dönemde yüzde 27 yukarı hareket bekleyen stratejistler vardı.
Oppenheimer & Co'dan UBS AG ve Barclays Plc'ye kadar stratejistler, Nisan ayından bu yana yüzde 19 gerileyen hisse senetlerinin, politika yapıcıların Yunanistan'ın temerrüde düşmesini engellemeleri ve S&P 500 şirketlerinin ortalama hisse başına karlarının 2011'de 95.85 Dolar'a çıkması halinde bu kaybı geri alacağını öngörüyorlar.
Analistler, Avrupa borç krizi kötüleşmeden ve S&P ABD'nin kredi notunu indirmeden önce S&P 500'ün yıl sonunda 1.401 puan olacağını öngörüyorlardı.
6.58 ha,
love from anakara.
46. tur oldu.
bakalım ileride olumsuz demek.
57700 noktasal borusal.
Bakalım 56800 üzerinde kalabilecekmiyiz???
Jelibon.
50 ho 1180.
Oew 1178, 1187.
Üstü 1220
Bakalım 50 yi ne yapacak?
Jelibon.
Ve alaman beklenildiği gibi yeni tepe.
Asla dedik eski dibe gitmez.
Jelibon.
Aşağıdaki gap kapandı.
57200-(57600-57700) dirençler.
56800 üzeri kapanışmı?
Altı olumsuz.
Jelibon.
Anlayana Alayına.
Gapa kapandı dedik direnç verdik.
NO PASARAN.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri