viktoria ya yazık oldu..hakkını veremedi kimse..ben ona yanıorum..uwwwwww...
--Eksiklik Kendi Özümde--
patron..genel şekil itibariyle FK ya benzer görüntü var ve düşüş sonrası oluşmuş olması da destekler mahiyette...iki gıllandırıcı nokta var; benim hatırladıklarımda F/K çok daha büyük düşüşler sonrası oluştuğunda çalışır oluyor...bir de dönüş V şeklinde olmuş, FK da mal toplama süreci daha acılı olmalıydı diplerde.... yani gıllı bir durum
BANGA mühim
helal ossun bunnara..gıllandıra gıllandıra sürüyorlar kaç gundur yukarılara..![]()
yok abi ben biliyordum onun gıymetini..dalaman istanbul uçağında terminalde gezilerken önümde bir kız yürüyordu... sonra birden döndü..aneeyy bi baktım SADIKA /VİKTORYA....içimden "aman gözgöze geldiğimizi MATRAKÇI duymasın, PARGALI ya falan derse yanarız vallah" demek geldi içimden diyemedim..."Uçağımız biz içindeyken düşüyor olsa umrum olmaz hala senle nasıl iki laf edeceğimi düşünürüm" demek geldi içimden diyemedim..
"Dizideki diğer kadınları toplasan senin tebessümünün çeyreği etmez.
Dizinde olsa şu kulunun başı, evrenin geri kalanı beşpara etmez"
demek geldi içimden diyemedim.....
uçakta koltuğa oturdum, sonra o girdi kapıdan bana doğru ilerlerken
"belki dünyanın en şanslı insanı olurum yanıma oturursun,
olmazsa geçerken bir tebessüm etsen yeter bana tüm dünya yanımda küçülür"
demek geldi içimden diyemedim
sabah sabah bu kadar oluyır yaratıcılık..çok daha iyisini yapabilirim
mahidevran a selam, yazmaya devam![]()
BANGA mühim
ünlü çapkınlardan casanova kendisine "abi nasıl oluo bu iş?..uçanı kaçanı nasıl affetmiosun ?yöntemin nedir?" diye soranlara şu cevabı vermiş...
"ben kadınları hiçbir zaman onlara süslü sözler söyleyerek etkilemedim...yaptığım tek şey onlar konuşurken,onları dinlemekti..sadece bu"...)
he yani şimdi cari açık sorununu bu sabah ki rakamlar gelince öğrendiniz öyle mi palalar..hehehe..dünden devir şortlar 72800 de kavırma oldu...73.150 altı üstü izleyeceğim yeni poz için du bakalım
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri