Bu yüzden cycle ın önemi artıyor.
Çalışmayan güçlü cycle çalışmayarak erken uyarıyı vermiştir.
Güçlü çalışmazsa bilindiği gibi güçsüz olur.
Jelibon.
Bu yüzden cycle ın önemi artıyor.
Çalışmayan güçlü cycle çalışmayarak erken uyarıyı vermiştir.
Güçlü çalışmazsa bilindiği gibi güçsüz olur.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Siz bugün gümüş alımı yaptınızmı ?
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Pivot 56800.
Jelibon.
6.66 altına sarkış ve geri atış yukarıya hep bunu yapıyor namussuz.
57700 ve 56800 direnç, 55700 ve 55000 destek.
Jelibon.
Altın .23 backtest.
1626-1629.
Direnç.
Jelibon.
Ben gitiim akşam görüşürüz.
İmkb 10 ho backtest.
Önemliydi hani.
Jelibon.
Sn jelibon aldığınız gümüşü kaçlı seviyelere kadar tutacaksınız,yani nereye kadar yükselebilir kısa vadede ,birde oiyasa çok karamsar dahada düşecek
diyorlar yani düşüşün dibi yok diyorlar siz ne dersiniz,ben ortalama 2,24 tl maliytle gümüşteyim çok stres yapıyorum bu söylenenleri sizin yorumunuz benim için çok önemli lütfen bilgi ve görüşlerinizi paylaşın ,şimdiden çok teşekkürler sağolun....![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri