iyi akşamlar.....
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
ŞİMDİ MERAK ETTİĞİM SU DAHA ÖNCEDE COK KES KARE İÇİNE ALDIĞIM İŞLEMLERE RASTLADIM FAKAT GERÇEKLEŞEN SAATE BAKTIĞINIZDA GRAFİKLERDE O RAKAMA DEĞMEDİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ VERİDEMİ HATA VAR DEDİM HAYIR BASKA ARKADAŞLARIMDA FARK ETMİŞ VOBDA ÖZEL İŞLEM FALAN VARMI ???
Muharebeyi kaybedebilirsin,ama harbi asla!
Ben kendi kaderimin EFENDİSİYİM.....
iyi akşamlar.
şöle açıklayalım,....graf 5 dk lık,....
satışın devamı için 69875 seviyesinin direnç olması gerekir,...bunun içinde kırmızı ile yeşilin 69875 te öpüşmesi gerkli,.....bu olmadı ve 69875 ten hızlı realize gelmesi,..69875 i yukarıda açık bıraktı,....yani kırmızı ile yeşil paralel kaldılar, çünkü 69875 seviyeleri işlenemedi fiyatlarca,tepe 69475-575 bandında oluştu aslında, ...
işte tam bu durum karambol durumu,...fiyat satıştaymış gibi ortada kaldı,...sistem satışta ama o drive sistem sadce tepe algılar,....satışının önemi yok,...
işte bu nedenle satışın devamı gelmedi,....dji kapanışı yarın alınacak,....spx alınacak, dax beklenecek....py çift bıçak bırakıldı anlayacağınız,.....
işte yarın bu 69875 direnç oluşturamazsa ki kapanış olarak direnç deyil şu anda anahtar açık kaldı,....düşüş gelmez,.....taki direnç burası diyene kadar,....
bu direnç eğer oluşsaydı,....py satışa yetişemezdi,......
iyi akşamlar cümleten,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
5 likde 4 sinyal vardı dün 15 :00 de gelen sinyal ile birlikte 4 teyitli işlem vardı ve 1075+25+175+1125 son kapanış itibariyle tabi ki yani 1 günde
2400 net puan![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
günaydın.
son durum.
Günaydın bol kazançlar...
Muharebeyi kaybedebilirsin,ama harbi asla!
Ben kendi kaderimin EFENDİSİYİM.....
Guanaydin 67500 altina inmedigi surece 77 bine gidecek goruntusu var gunluk grafiklerde...onumuzdeki hafta deneriz bnece oralari
günaydınnnnnn....![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri