Günaydın hayırlı Cumalar
sıkıcı bir gün olacak gibi
dünkü dibinde açıldı şimdi gün boyu 62000 de git gel yapsa sıkıntıdan patlarız..
Bugün takibetmemek var ya bakalım....
Günaydın hayırlı Cumalar
sıkıcı bir gün olacak gibi
dünkü dibinde açıldı şimdi gün boyu 62000 de git gel yapsa sıkıntıdan patlarız..
Bugün takibetmemek var ya bakalım....
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Garandaki çoban yine iş başında
durup dururken çaktı mala 5,80 göçtü
endeksi ve diğerlerini aşağıya sürüyor
İMKB çobanının maceraları oldu bu kriz![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Böyle bir günde bir kaç saat offline kalmayı başarabilen forumumuzu tebrik ederim...ekim ve aralık vade gold longlar açtım..kendimi de teprik ederim
BANGA mühim
İyi seanslar Hadjilar...
Forum canlanmaya başlamış yine..
Hadi hayırlısı..
65.xxx yansın, binlerce çiçek açsın..![]()
Sisteme Uy..!
marto patro....bizimki güçlü duruyor yoksa güçlü süsü mü veriyorlr..üwww... günlük grafa bakıyorumda alt boll band almış başını gidiyor..eğer bugün 60 altı kapatırsak sanırım 56 lardaki alt bandla hasret giderip kavuşmak isteyebilir fiyat..umut fakirin ekmeği..ühühü
BANGA mühim
kolbastı hareketler başladı...7-8 kademeye tek tuş işlemler..gorkuyorum dıtatar
BANGA mühim
ew cedayları kızdırdık galiba..xauusd ye 20 tolar biren verdiler..yine mi abd de gold kontratlarında teminatı arttırdılar **..üww
BANGA mühim
Dışarı pasaport yenilemeye çıktım artıya bile geçmişiz, ehuehuee
62.500 üstü uzunları kapatayım, aşağı inerse yerine koyarız..
Pala yurtdışıyla kanka oldu, gavırlar toparlasa 7x.xxx'leri bile gösterir vade sonuna..
Tahminim Ağustos uzlaşma yukarılardan olacak, Ekim vadede de tepelerden kısalmış olacaklar..
Sisteme Uy..!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri