Özellikle XAUUSD yi hatırlatmak istedim...AAAUUUUU AUUUUUUUUAAAUUUUUUU AUUUUUUUUUUUUU XXXAUUUUUUUUUU XAAAAUUUUUSSD....way** ...........
Bu arada herkese günaydın...Dün gecenin heyacanından olsa gerer, üşenmedim diğer forumları ziyaret ettim...Gözlemlerim;
..................
2) Haftasonu bazı forumlarda gördüğüm bir "asılsız" iddiadan da bahsetmek isterim.. Efenim geçen hafta ABD tahvillerinin faizleri ciddi düşmüş, not düşüşü hikayeymiş ve önemli değilmiş............. "Notu kırılan ABD değil, bütün küresel sistemdir"..."Mevzu ABD de paketin çıkıp çıkmaması değil, mevzu ABD nin paketlik olması" gibi bu kez de "Mevzu ABD nin kırılan notu değil, geri kalanların g**üdür..." diyeyim
3) Bir başka iddiada, Altın neymiş ki, çıkışı tamamen spekülatifmiş, altını ekmekçiye versen almazmış, önce kuyumcuda bozdurmak gerekirmişHe valla, bu bakışla, nakit para dışınaki tüm varlıkları simitçi kabul etmediği için yandı gülüm keten helva
Ağalar paşalar, Altın piyasasının dinamikleri çok karmaşık ve ahkam kesecek değilim ama görünen çok net iki şey a) Merkez Bankalarında eşşek yüküynen gold ve taze gold alımı var ...Bu kadar rezil gıymetsiz birşeye milyar tolarlar bağlamazlardı herhlda b) Altın ın tekniğinde (haftalık ve aylık) brakın çöküşü basit bir realizasyon için bile hiçbir işaret yok...
............
.....................
Herkese bol şans...

Alıntı

Yer imleri