- 500 puvan taktılar,.....
Valla olağanüstü günler ve büyük tecrübeler,.....hoş deyil tabi, her şey portföy, plan ve sadakat,...
Djı 10986-96 bu ikisi önemli,...
- 500 puvan taktılar,.....
Valla olağanüstü günler ve büyük tecrübeler,.....hoş deyil tabi, her şey portföy, plan ve sadakat,...
Djı 10986-96 bu ikisi önemli,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Longlara dikkat dedim ama bu kadarını şahsen tahmin edemedim, benim seneryo 70325 dekine benzer bir yapıydı, hatam ise şurada oldu,...
O zamn bir crsh yoktu, günlük kırılmamış, 120 lik kırlmıştı,....eğer bu kadarcığını düşünebilsem biraz daha başarı sağlardım sanırım,...yani panic kat sayısı ve algılama farkı vardı,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Benim elimdeki malzemeler bu işe cevap vercek düzeye geldi ama yukarıda yazdığım gibi, bazen uyyorum,....çünkü indikler ve bir takım py davranışlarına tepkilerini bazen otamatikmen İŞ yeni başa geldiğinde öğreniyorum bende, yukarıdaki durum o,...
iyi akşamlar şimdilik herkese...
günün özeti bu şekilde,....tecrübe olsun,...
Dün aldığımı bugün stoplayıp verdim...
Bu düşüş değil başka bişey bu Usta... Allah sonumuzu hayretsin..
Saddamın bir enfarmasyon bakanı vardı adını unuttum...herif çıkmış Amerika tepesine bomba yağdırırken savaşı biz kazanıyoruz süper güçlüyüz diye konuşuyordu TVlerde...
Bu böyle giderse Erdoğanın bebeklerini yaptıracam çinlilere.. basınca teğet bile geçmeyecek..teğet bile geçmeyecek..diye ötecek....
Bu teğetse.. Teğet sana geçsin inşallah..
yine güldürdün beni,....portföyünü bilemem ama, .....seni rahatlatacak bir miktar taşı,....bak bu gün ben dönebildim ve dün ile birlikte, 2000 puvan avantaj sağladım,....hangi kurum bilmem ama biri ezdi pysayı , diğerleride seyrettiki, demek beraberler, bu tür düşüncenin arkası kesilmez,...yani hep bir sebep var, ölenede kalanada,....
şimdi ben mesela bunlardan bu parayı alacam,.....bağıttıra bağıttıra alacam,...
teğete geilrsek, 92.5, o götürdü, 70325 o düşürdü,...şimdi krizi işaret etti, ama hepsini burada yazdık,....
mesala mb rezervi düz olacak, 92.5 yaptı, adamlar mallarını bir güzel tükeniş yükselişine çıktılar,...
sıcak iyi deyil dedi, adamalar shorta geçmişti bastılar aşağı, yani yabancı gitmeden önce, çıkışada düşüşede tam puvan aldı,...sıra yerliye geldi, munzamlar başladı, seçimle birlikte, 86xxx yaptılar,...şimdi bakanı dışarda kriz var dedi,...başabakan teğet bile geçmeyecek dedi, asimetri yaptılar,...mb ile de gaza basıldı, o/n ler ayarlanınca,...
bunları geçelim dedim, bir sebep var, ölenede kalanada,....
macroyu okudukmu evet, mb operasyonunu yazdıkmı evet,....çalkalama var dedikmi evet,...crash yerlerini yazdıkmı evet, verdiğimiz noktalar tuttumu evet, pentagonu yazdıkmı evet,...
kazanmamız gerkli normal olarak, çünkü bilgi ile donanımlıyız,....66600 alacam bunlardan üstelik aşırdığında beraber shortlayacam,...
ayut bu bölüm yönetimi en zor olan bölüm,... şimdi dünkü grafı aç bizimkinin, 1 dk olsun, oaradaki yapıyı, fraktal olarak diğer zamanlara taşı,...
şimdi, dji 10986-96 yaparda kapanırsa bu py kaç puvan gap yapar, böyle düşün,....
Günün takasları böyle olmuş...
sayın KUTERO dan alıntıdır.
py dji çıkışına bu defa duyarlı olur, şöleki dünkü çıkışı zaten biz önde götürdük,....bugün ise gitmedi py, yuakarıya sadece teknik attı,...ve bugün dji ile düştü, kurtları varsa döktü diyebiliriz, nerden anlayacağız, dji 10986 üstünde kalırsa, diyeceğizgi kurt döktü, dji düşmeye devam ederse,...anlayacağızki daha torba torba düşürecek,.....
benim tahminim djini makul ve anlayışlı olacağı yönünde,...
hocam altın 1797 $ ı gördü az önce... yükselişi hız kesmiyor...
var bir durum, herşey olup-bittikten sonra haberimiz olacak galiba...
borsalar/para akbabalar gibi km'lerce uzaktan kan kokusunu almışlar... galiba en iyisi short açıp arkaya yaslanmakmış...
altın almayacaksan boşver, ona dxy çakmadan o rahatlamaz, para otaritesi sarsılmış, rezerv para sarsılmış, rezerv para yı isue edn ülke sarsılmış,...şimdi geçici olarakda olsa djini yukarı vuruşu, altının yukarı hareketini anlamlı yapar, çapız bir düşüş yapar...
altın bir süre emtia olarak beslendi, ama yine uzunca bir zamndır güvensizlikten beleniyor, işte rezerv para buan çakmadıkça aklı başına gelmez,.....rezerv para ise çakamıyor, eli kolu bağlı,...o yüzden gold gidiyor ama,...neticede er yada geç buana çakacaklar,....
iki yer çakacakki gold rahatlasın, biri yazdığım AB diğeri, ise iran durumu(yalnız bunu bir bölümü çıkış bir bölümü düşüş olur), o zamana kadar düşüş olsa dahi fedin pasifist politikalarıyla bu tam bir düşüş olmaz,...
dünya ya rezerv parada güveni tesis edecek, yada rezerv para altın üzerinden yeniden tesis edilecekki, bu olursa ülkeler altın stokları ile buna göre masada yer alacaklar,....india ve china iyi gidiyorlar, işin garibi djide bayağı altın stokluyor,....hatta en büyüük rezerv elinde, bu goldu sırasında bloke eder, edemesse gold üzerinden yeni paraya geçer,...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri