kıpraşanı perişan edecek türden işlemler oluyor..
bikaç saniyede 500 puan oynuyor tahta.
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
bu arada tv lere çıkıp daha önceden böyle olacağı belliydi,biz demiştik bu iş böyle gitmez vs diyen ekonomistlerede ayar oluyorum laf aramızda![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Kriz finans sektörünü etkiler diyorlardı.
Bu düşüşünde daha sonu gelmedi şimdilik devam eder daha bakalım ne zaman bitecek.
evet onu dediler, doğrusun,bari shortlasalardı..
Tabi ki bir başbakan çıkıp ta kriz geliyor,bizi perişan edecek falan demez,moral vermek açısından topluma ,yaptığı yanlış birşey değil bence de...
Başka ülkelere bakınca feci görüntüler var,şu ortamda sıkı duruyor Türkiyemiz...
İnş devamı gelir ve önümüzdeki şu 2 yıllık dönemi fazla bir sıkıntı olmadan atlatırız...sıkıntı ile sadece ekonomik sıkıntı kastetmiyorum,etraftaki istikrarsız ortamlara da inş bulaşmayız?![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Basında sağolsun bazı ekonomistler kriz yok ne dünyada ne Türkiyede diyorlar,arkasından dün çıkıp krediyle oynayanlar intihar etti diyorlar.
Halbuki 2 hafta önce kendisi demişti kriz yok diye bu ne perhiz bu ne lahana turşusu şaşıyorum.Kriz yok dedikten sonra 15000 puan düşüyor
Şimdi o yatırımcı bunlara güvenip mal aldıysa ne oldu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri