Bi an haber geldi sandım inanın, yanlış basmışlar sanırım.
Bi an haber geldi sandım inanın, yanlış basmışlar sanırım.
bozmayin kafami 50.000 e kadar bir daha cizerim![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
o fuzeyi nasil diktiler oyle bir dk bakmadim nasil oldu bu olay.nasil 50.000 gordu.
HSBC 45100den 6264 kontrat çizdi 50000e kadar tüm şartlı emirli kısalar mecburen stoplatıldı.
Yukarıya şans kaza kısa yazanlar zengin edildi.
sebeb pozisyon kapadı sapık.
dikkat valla iflas eder adam
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
50000 den yazılıydı.. kısaya dönmüşüm burdan... he HE hee![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bayağı bir şartlı emir gerçekleşmiştir
böyle emirleri yazarken bi daha düşüneceğiz artık
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri