Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Kalanlara iyi akşamlar. saygılar.
Kapanışı 11000 üstünde bekliyorum dowdan.Geceye full longum.Pis uzun yani.
Arkadaşlar benim ms de 17:15 itibariyle 0 değerli bir veri geldi. Grafik allak bullak oldu bu veriyi nasıl silerim?
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
yine düzelmezse biraz bekle.. gelen veride bozuk oluyor bazen.....
bir kaç saaat sonra dene amon ra dostum....
yine olmazsa fiyat çubuklarını üstüne gelip sag ile edit data yaparsan,manuel olarakta düzeltebilirsin.......
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri