garantiye 4 milyon lotu satışa koydu biri.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Diger kısmına dikkat
![]()
Sistemde bir değişiklik yok longda bekliyoruz.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sabah işlerim bu günlerde yogun oluyor.. o yüzden işlem yapmamaya çalışıyorum..ekrandan koptugum için..
bugun de sadece sistem sat verirse kımıldarım dedim kendime....
ögleden sonra olsaydı affetmezdim o uyumsuzluguda...
eninde sonunda bizim sisteme gelecek nasıl olsa....
uzun yada kısa farketmez.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Seans açılışında 45200-45300-45400 leri deli gibi çizen doçe-efg-morgan neredeler. Her zamanki pis numaraları. Bunlar bilindigi halde sürekli bizlere yedirirler.
Vadelide OBO oluşmaması için 45400 lerin kalıcı olarak üzerinde kalınması gerekir. İşlem yapılırken ve poz alırkrn bu seviyelerin aşılıp aşılamadıgına dikkat etmek lazım. Aşılamadıgı sürece aşagıya gelme riski var.
saygılar
5 dakk long halen 15 dakk long . gunler bole kapanmaya short
44850 den kısa..... spot 15 de sata geldi...
ilginç bir gün olacak galiba....
44.000 bekliyorum ! her takas avantaji oncesi boyle olur.Artik ezberledik.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri