flat devam flat![]()
flat devam flat![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ucuz gurtulduk..ah ulan be alacaydık o puanları....73500 denyip tekrar 74 yaptığındaki PUPU, peter north da ble yoktu:.neyse...hedef 80000 sanırsam..yada 60000
BANGA mühim
birilerini fena düdüdklediler galiba
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
garan 7,22 geçemedi
dirençmiş....
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
valla kusra bakmayın ama diyeceğim yani... pala yine vuruyor ma*a.. olya bak bea dj graşik dax graşik bizim lebronik 2000 puan aldı nerdeyse dipten..ve dahada alacak gibi
BANGA mühim
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
gıt mılletın ustune pala..bı tur daha...
sonnasını bılıosun..
zaman ve zemın musait...
bayılıorum sana...![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
75400 üzerinde 76000 var
var var
dikkatli olmalı
aşağıda ne var acaba?![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri