64000 bu vadede görülür gibi duruyo![]()
64000 bu vadede görülür gibi duruyo![]()
Konu bull market tarafından (20.06.11 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: v
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
sabahleyin bi baktım Miço Pisik bi serçe yakalamış halının üzerinde oynuyo...
zarzor gittim elinden aldım serçeyi,kuş şoka girmiş,bıraktığın gibi duruyor,terasa koydum,15' da anca kendine geldi biraz...
apt görevlisini çağırdım,kuşu veterinere göndermek için,tam kuşa yaklaştı,kuş uçtu gitti,neyse iyiymiş demek ki...
şimdi 2 saatir miço önümde benden fırça yemekle meşgul,bi daha yapmam baba ,diyo...
hafta heyecanlı başladı yaw...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
patron şindi bu mesaj vesilesiyle kedi ırkından özür dilemek istiyorum geçmişte yaptıklarım için....ühühühüh... etkin pişmanlıktan faydalanmak istiyorum...
-Klasik kasa tuzağı ile serçe yakalardık. Onu bir kafeste yüksekliği 1 metre olan duvarın hemen önüne korduk..ve duvarın arkasına saklanırdık...sonra kediler kafese yanaşınca biz 5-6 kişi aynı anda elimizdeki tenekelere
vurarak ve havlayarak duvarın arkasından çıkardık
-ehmmm..Hamsi kafalarını silindir şeklindeki (o zaman çöp konteynırı olarak kullanılıyorlardı) tenekeye kor yine duvar arkasına saklanırdık..kediler içine dolunca biz elimizdeki çubuklarla tenekeye vurmaya başlardık (tabi panikle fışkıran kedilern bizi cırmaladığı da olurdu)..
--üüwww...okulumuzun bahseinde bir karenin dört köşesini oluşturan dört ayrı baraka depo vardı..onların üstüne çıkar tam karenişn ortasına yine hamsi falan brakırtık..kediler gelinsece de kısa aralıklarla dört ayrı köşede maytap patlatırdık
üwww..çok özür diliyorum kedilerden..çocukluk işte...üwwwww...
BANGA mühim
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri