908 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Metastock Ogreniyoruz

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı vobbook Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Metastockta 15 dklık sistem testi yaptım 3 senelik datada haziran 2010'a kadar 120 bin puan çıkıyor yaklaşık
    Aynı sistem matrikste şubat-haziran 2011 aralığında baktığımda 24 bin puan getirisi var

Ve sonra matriksten şubat-haziran 2011 dönemini metastock data aktar diyorum ve bir de metastockta test yapıyorum ancak yaklaşık 3000 puan getiri çıkıyor.

15'er dakikalık bar kapanışlarına baktığımda metastock datası ile matriks datası arasında bazen birkaç kademe bazen 100 puanlık farklar var ama yine de bu kadar büyük pefromans farkı olmaması lazım

Fikri olan var mı?

İşin içinde matriks varsa bi düşeneceksin

Öylede yaptım ve hemen aklıma geleni söyliyim, matriks kapanışlarının hatası bir yana, system tester denen şey yanlış hesaplıyor diye hatırlıyorum.

Matriks kullanmıyorum ne zamandır, ama fi tarihinde matriksle uğraşırken bu konunun bahsi çok geçmişti ve forumlarda bu hatanın nasıl düzeltileceği yazılırdı, ben unuttum şimdi matrikse kaç yıldır dönüp bakmıyorum bile ama demekki hala benzer bir durum yada bu hatayla ilgili devam edegelen bir durum var, bu yüzdende mtx den aynı verileri MS e aktarıp hesaplattığında dahi MS le mtx arasında dağlar kadar getiri farkı olması normaldir
    ** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
    Hun İmparatoru ATİLLA

2. The Following 2 Users Say Thank You to bull market For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri