terastockgokhan Nickli Üyeden Alıntı
Evet Osman senin nasıl bir adam olduğunu güzelce anlattı.Ben de güzelce buraya yazdım daha ne olsun.Varmı bir tane yanlış.Ben istersem 1 değil 1000 tane ile de yazarım ama gerek varmı buna.Senin amacın falan umrumda değil koç.Git sen teocuğunun kıçını öperek yaşamaya devam et.Uzak dur be abi benden.Senle uğraşacağıma sıcak evimden şu anda İstanbulda o özlenen güzel yağmurun pencere camımdan nasıl süzüldüğünü izliyorum.Kafamı ütüleme.
o kadar ruh dunyasi sikintili insanlarsinizki 1 degil 1000 tane yazarim diyorsun
yaz bakalim ne yazacaksan uzeri kapali konusup insanlarin kafasinda nedir acaba diye soru isareti yaratiyorsun tam psikolojiye oynuyorsun
dedigim gibi ronaldinho osman ile ozelden yazismam olmustur
ronaldinho isim,mail,meslek istedi bende arkadasi sikintili gorup vermedim
bu olay bu kadar basittir
insan olan herkese mailimde sohbetimde aciktir
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Yer imleri