Sayfa 1954/13018 İlkİlk ... 95414541854190419441952195319541955195619642004205424542954 ... SonSon
156216 sonuçtan 23.437 ile 23.448 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı terastockgokhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ha şöyle bak ne güzel oldu şimdi.Bildiğin günde 10 000 kontrat dönen Gökhanım.Ama dün rekor kırarak veda ettim voba.16011 kontrat dönmüşüm dün.Sermaye bitti.Ama hala 1e 50 kardayım.
    Onun banı kalkıyor bugün gelir birazdan.
    o zaman ronaldinho osmani taniyorsun.

gelecegini bildigine gore taniyorsun.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

beyler su gokhan ,osman olayini bir aciklayin derim ben.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Ronaldinho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geldim zaten pehh.Bugün bitti bizim yasak.
    ooo ronaldinho osman hosgeldin.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

ronaldinho osman bir hosbulduk yokmu ?

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    0
    Toplam Teşekkür
    0 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı follow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ronaldinho osman bir hosbulduk yokmu ?
    Yav sen Osmandan Gökhandan sanane.Bu piyasada birbirini tanımayan mı var.Sen güvenlik gerekçesi ile msn kullanmayan ve bulunduğun şehri bile insanlara söyleyemeyecek kadar korkak yaşayan bir adamsın.Ben şimdi sana yok Osman yok Gökhan muhabettimi yapıyım.Tabiki tanıyorum Osmanı sen şimdi pazar pazar kafa şişirmesene.Yazacaksan yaz adam gibi.Osmanı Gökhanı açıklık getirsek ne olcak sana.Tırı vırı yapma kafamızda ya senle mi uğraşacaz bir de.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    0
    Toplam Teşekkür
    0 Yazısı Teşekkür aldı

beyler su gokhan ,osman olayini bir aciklayin derim ben.
    Oğlum Osmanla msn de yazışıyoruz.Sen msn kullansan senle de yazışırız ama 200 000 ytl paran gidecek diye msn bile vermiyorsun insana.Hack ederler hesaplarını sen bırak msn işlerini falan.Adam bana banı kalkacağı günü söyleyemez mi?Bir saçmalama ya.

Yer
    AVRUPA
    Teşekkür Teşekkür 
    181
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.800
    Toplam Teşekkür
    1.296 Yazısı Teşekkür aldı

Yer
    AVRUPA
    Teşekkür Teşekkür 
    181
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.800
    Toplam Teşekkür
    1.296 Yazısı Teşekkür aldı

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Yav sen Osmandan Gökhandan sanane.Bu piyasada birbirini tanımayan mı var.Sen güvenlik gerekçesi ile msn kullanmayan ve bulunduğun şehri bile insanlara söyleyemeyecek kadar korkak yaşayan bir adamsın.Ben şimdi sana yok Osman yok Gökhan muhabettimi yapıyım.Tabiki tanıyorum Osmanı sen şimdi pazar pazar kafa şişirmesene.Yazacaksan yaz adam gibi.Osmanı Gökhanı açıklık getirsek ne olcak sana.Tırı vırı yapma kafamızda ya senle mi uğraşacaz bir de.
    vay vay vay ISTE ITIRAF

ADAM HEM RONALDINHO HEMDE TERASTOCKGOKHAN ADIYLA YAZDIGINI ITIRAF EDIYOR

dogru ronaldinho osman ile boyle bir muhabbetimiz olmustu ozelden

ronaldinho osmana mail adresimi,sehrimi,adimi VERMEMISTIM

SIMDI BUNU DILLENDIRDIGINE GORE SEN RONALDINHO OSMANSIN

BENIM ADIMI SANIMI MAIL ADRESIMI BU SITEDE BILENLER BILIYOR HATTA ARADA SIRADA MSN DE CHAT YAPIYORUZ

ANCAK SIKINTILI,SORUNLU INSANLARA MAIL ADRESIMI VERMEK GIBI HUYUM YOKTUR

ZATEN VERENLEREDE MSN DEN SOVDUGUNU TEO SOYLEMISTI

ASLINA BAKARSAN NE NICKNAME ILE YAZDIGIND UMURUMDA DEGIL

TEK BIR AMACLA SORMUSTUM NE BILIYORMUSUN ??

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    0
    Toplam Teşekkür
    0 Yazısı Teşekkür aldı

vay vay vay ISTE ITIRAF

ADAM HEM RONALDINHO HEMDE TERASTOCKGOKHAN ADIYLA YAZDIGINI ITIRAF EDIYOR

dogru ronaldinho osman ile boyle bir muhabbetimiz olmustu ozelden

ronaldinho osmana mail adresimi,sehrimi,adimi VERMEMISTIM

SIMDI BUNU DILLENDIRDIGINE GORE SEN RONALDINHO OSMANSIN

BENIM ADIMI SANIMI MAIL ADRESIMI BU SITEDE BILENLER BILIYOR HATTA ARADA SIRADA MSN DE CHAT YAPIYORUZ

ANCAK SIKINTILI,SORUNLU INSANLARA MAIL ADRESIMI VERMEK GIBI HUYUM YOKTUR

ZATEN VERENLEREDE MSN DEN SOVDUGUNU TEO SOYLEMISTI

ASLINA BAKARSAN NE NICKNAME ILE YAZDIGIND UMURUMDA DEGIL

TEK BIR AMACLA SORMUSTUM NE BILIYORMUSUN ??
    Evet Osman senin nasıl bir adam olduğunu güzelce anlattı.Ben de güzelce buraya yazdım daha ne olsun.Varmı bir tane yanlış.Ben istersem 1 değil 1000 tane ile de yazarım ama gerek varmı buna.Senin amacın falan umrumda değil koç.Git sen teocuğunun kıçını öperek yaşamaya devam et.Uzak dur be abi benden.Senle uğraşacağıma sıcak evimden şu anda İstanbulda o özlenen güzel yağmurun pencere camımdan nasıl süzüldüğünü izliyorum.Kafamı ütüleme.
    Konu terastockgokhan tarafından (22.09.08 Saat 01:33 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Oğlum Osmanla msn de yazışıyoruz.Sen msn kullansan senle de yazışırız ama 200 000 ytl paran gidecek diye msn bile vermiyorsun insana.Hack ederler hesaplarını sen bırak msn işlerini falan.Adam bana banı kalkacağı günü söyleyemez mi?Bir saçmalama ya.
    simdi akilli olacaksin bana oglum diye hitap etmeyeceksin

yukarida yazdigin gibi osman senin oglunsa o zaman ozur dilerim sert ciktigim icin.Ronaldinho ya oglum diye hitap et.

dedigim gibi sikintili adamlara mailimi vermem

burada mail adresimi isteyipte vermedigim tek kisi ronaldinho dur.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    0
    Toplam Teşekkür
    0 Yazısı Teşekkür aldı

Bu tür bir operasyon yapılırsa bunun abd nin makroekonomik göstergelerini nasıl etkileyeceğinin bir hesabını yapan var mı?Baba Bush zamanında yapılan bu operasyon abd de 1982-2008 dönemi içinde enflasyon ve hazine bonosu faizi rekorunun 1990 yılında kırılmasını sağlamış(tüketici enflasyonu %6.1,hazine bonosu faizi %12)
    Şu ana kadar abd hazinesinden 900 milyar dolar çıktı,en az 2 trilyon dolar daha çıkacağına göre kurtarma maliyeti abd hazinesine 3 trilyon dolardan az olmayacak,Şu anda abdnin yıllık bütçesi 2.8 trilyon dolar civarında ve zaten 400 milyar doların üzerinde bütçe açığı var,bütçenin sadece 450 milyar doları savınma harcamaları,bunun içinde Irak ve Afganistanda yapılan harcamalar yok,onun içinde yüzmilyarlarca dolar kongreden ödenek alınıyor.Forumda bu veriler ışığında projeksiyon yapacak bir ekonometri uzmanı var mı bilmiyorum,benim bakkal hesabına göre 1 yıl içinde abd enflasyonu bu veriler ışığında en az %45 i bulur,faizler ise göklere tırmanır.Bunun uluslararası finans sistemine etkisi kuşkusuz yıkıcı olacaktır ve dolar uluslararası ticarette rezerv para olma özelliğini kaybedecektir.
    Şimdi ilk sevinçten sonra,insanlar kendine gelecek bunun hesabını yapan yorumlar ortaya çıkmaya başlayacaktır.

Yav deniz43 diye bir kullanıcı bunu hissenette yazmış.Bana 30 yıllık dow grafiği koyacağınıza şöyle yorum yapın ya.Ben de böyle olacağını düşünüyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 konuk)