Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
sizde bir test sonucu koysaydınızda görseydik cankuşlar.![]()
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Bu milletin kafasını yoran saçma tartışmaya bir son verir isek şunları söylemek mümkündür;
1- Bu yayınlanan puanlar ve sonuç, system tester sonuçları üzerinde tahrifat yapılmış ve abartılmış puanlardır.
2- Yayınlanan puan toplamı daha azdır.
3- Kimseye sistem formülü bağışlama gibi bir lüksüm olmamıştır ve olamaz.
4- Piyasayı bozmak gibi gülünç ve komik bir düşüncem yoktur. (komik)
5- Bu işten nemalanma(ma)kta olduğumu bir kez daha yinelerim.
6- Kimseye sistem yardımı gibi bir derdim olmadığı gibi heleki bundan sonra
ASLA BÖYLE BİR NİYETİM BİLE OLMAYACAKTIR.
7- Sonuç itibari ile puanların hepsi biraz abartılmıştır.
lem yırtık dondan çıkar gibi çıkıyon ama boş konuşuyon.get eski topiclere bak bilmem kaç kez koymuşuk.ama EXCEL deeeel hakiki test sonucu.bizimkisi 3 ayda 41 bin yapamıyor hahahahah
kuş var kuş var.kimisi ötücü kimisi yırtıcıdır.bakıyorum çok seviyorsun kuşları.istediğin kuş olsun senin
- - - -
- - - -
Sistem
Ne saygıdan anlar ne de sevgiden
Kardeşi kardeşe kırdıran sistem
Kaç oldu kaç bağrı yakıp da giden
İyiyi kötüye vurduran sistem
Hep aynı çark ile dönüyor düzen
Ahreti unutmuş fakiri ezen
Emeğin ekmeğin peşinde gezen
Haklıya bin tezgah kurduran sistem
Çağ atlarken bizde eza ceza kin
Fark attı her şeyde Japonya'yla Çin
Güçlünün hakkını korumak için
Akan suyu bile durduran sistem
Yalanla dolanla gelenler başa
Gülüyor mazlumun döktüğü yaşa
Şöhreti bey eyler serveti paşa
Hesabı sessize sorduran sistem
İçinden başlayıp dışın dökülsün
Ayağın kırılsın başın dökülsün
Tırnağın sökülsün dişin dökülsün
Hakkımı yedikçe kuduran sistem
Muammer Baydere
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Bir kaç cümlede ben karalamak istiyorum izninizle;
1- Diğer arkadaşında dediği gibi Türkoğlu'nu bilen bilir, ben şahsen tanımam forumdan bilirim dürüst cocuktur.
2- Bu Topiği amacı dışına cıkarmadan sistem performanslarını yazarsa sistemciler daha faydalı olacağını düşünüyorum.
3- Abartılı ve optimizeli sistemleri yazmanın sadece palaya faydası olur. (yeni tecrubesiz çömez sistemciler sermayelerini eritirler)
4- 3 ayda 45bin kazanan sistemi olan varsa bırakın sistem tester sonuçlarını yayınlamayı, o 3 ayda son model cabrio mercedes alamamış ise enayinin önde gidenidir ve başarısızdır... 3 ay gibi kısa sürede 45 bin kazandıran sistemi olacak hala burda laf yetiştirecek millete... tam enayi derim.. varsa 45 bin kazandıran sistemi kazansın o puanları çatır çatır harcasın. buraya optimize edilmiş sistemi koymanın kimseye faydası yok bence...
mayıs ayı 10 dk sistem +1200 komisyon ve kaymalar düsülmedi
Vasat bir ay olmakla birlikte onceki yillardada rastlanan bir durum
Fakat ay icinde kar erimesi sayisi biraz fazla olmaya basladi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri