cümleten hayırlı cumalar dilerim
cümleten hayırlı cumalar dilerim
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar .....
15 dakka peryoda göre: Aralıklar bbbr-bbus tür..direnç yeri sarı l3
garan: Aralık 7.01-7.25 son fiyat:7,14
ısctr: Aralık 4,84-5,02...son fiyat:5,04 direnç yeri 5,13
akbnk: Aralık 7,34-7.60..son fiyat:7,46 direnç yeri 7,53
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
XU100 de 15 dakika peryotta 64,022 üzerindeki kapanışlar 65.088 li bir tepkiye neden olabilir..graf verildi daha önce!
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
adamlar harbi çakal, hemen yetişdirmişler sabaha...
JP MORGAN, TÜRKİYE İÇİN TAVSİYESİNİ 'UNDEWEİGHT'E İNDİRDİ
JP Morgan analisti David Aserkoff bugün yayınladığı raporda,
Türkiye'nin Global Gelişmekte Olan Piyasalar (GEM) portföyü içindeki
konumuna ilişkin tavsiyesini 'overweight'ten 'underweight- sıfır
ağırlık" seviyesine indirdi. JP Morgan, portföy içinde Türkiye'nin
payının hali hazırda yüzde 1.4 olduğunu vurguladı.
JP Morgan bu tavsiyesine neden olarak seçimlere ilişkin politik
belirsizliği, yüksek TÜFE'yi ve banka karlarında büyümeye ilişkin
endişeler ile artan cari işlemler açığını gösterdi.
Türk bankaları için 'underweight' olan tavsiyesini tekrarlayan
JP Morgan, seçimlerden sonra atılacak sıkılaştırma adımlarının
banka karlarını azaltabileceğini öngördüklerini vurguladı.
En beğendiği hisseler listesinde Anadolu Efes ve Tüpraş'a
yer veren JP Morgan, Vakıfbank'ı ise liste dışına çıkardı. JP Morgan
ayrıca, Turkcell'i kaçınılması gereken hisseler listesine koydu.
TCELL: günlük 9.09 geçilmediği sürece SAT ta..haftalık 10,3x lardan sat yemiş, aylık 8,77 düşerse serbest düşüş alanında olur..
ANAEFES: günlük 17,62 üstünde kaldığı sürece yükseliş de..haftalık 16,55
aylık 12,57....yani zaten güvenli liman olmuş!..
TUPRS: günlük 35,8 üstünde güvende..haftalık 21..aylık yanlış yazmıyorum: 3,48...
sadece YUH diyorum bu yabancılara..bizim paralarımız nereye niçin gidiyor iyi inceleyiniz...yabancının olmadığı hisse yalan yükselir başka bişi değil!
dax i teyzemizde 15. dakka aralık genişledi..7057 - 7270...ve 15 dakka satışdan nötr e geçmiş..yani düşüşmü yoksa yükseliş mi olacağını önümüzdeki ddakkalarda göreceğiz!..
7150 can simidi yeri..üstü dediğim altı dediğim yerlerdir.!
bu kadar hızlı graf vermeye mola...öğleden sonra yine bakarız duruma..bol kazanç
![]()
[ı]düşüşlere erken alım yapmayın,[/ı] [ı]satıştaysanız satışlarınızı dönüş görene kadar koruyun[/ı], ......dönüş yeri şimdilik 77275 demiştik, bunun altı 76800, onunda altı, 76450, son ikisi ara yere olduğundan çok önem vermeyin,........
Ben işlerim olduğundan ilgilenemiyorum, ancak sabah gördünüz, dünkü denge yerine bile gelemediler,....
Son çıktıkları kontratların, -20xxx kontrat , bu hareketi gizlemeye yönelik, 81-76 da açılan longlar olduğu anlaşıldı, longunu çıktı son iki gün,....ve düşüşe apsd artışı shortu hızlandırdı,....
O nedenle kesin dönüş görmeden alım yapmayın,.....tahminim seçime 1 hafta kala saygı duruşuna geçecekler yönünde,....dalları buduyorlar, gövde yi kesip kesmeyeceklerine (69103 şu anda), ayrıca bakacağız, bu 677xx den 691xx e geldi, ilginç 70 le buluşacak bir iki gün içinde,.....
şu anda bulunduğumuz yer, ası yeri, asi(aşırı satış indikatörü), tam olrak 75435 te, öpüştüler diyebiliriz, tepki için son şans bu, yalnız buna geçen 76450 de 4 kademe yaklaşmıştı, ikinci kez gelmesi olumsuz, final bunun altında olur, hızlı iner öldürür, tepki verir,....
Bakalım burada ne yapacaklar,.....şimdi tekrar buradalar, cümleten başarılar,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Cümleten başarılar,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 konuk)
Yer imleri