Son 2,5 aydaki 3 4 tane ani tek bar hareketlerini önce dogru yonde yakaladim karlida cıktım yinede o sert hareketlerde karli cikmama ragmen beni fazlasiyla tedirgin ve huzursuz etmişti o günlerde.Tamamen tesaduf ve o an ekran basinda olmam sebebiyle yakalayabildiğimi biliyordum, benzer tek bar hareketleriyle esasli zarar edeceğimide tahmin edebiliyordum Nitekim gecenlerde merkez bankasi karariyla ve bugun( bugunku dunun karını geri verdi) ciddi kayıplar olustu.Enortona tamamen katılıyorum.
Yinede ya bu deveyi güdeceğiz ya bu diyardan gideceğiz , ilk aklima gelen şimdiye kadar hesaptaki bakiyenin % 40 50 si oraninda pozisyon tasiyordum kaldiraci biraz daha dusurup bakiyenın % 30 gibi bir oranla devam etmek.
deep olduunu düşünen var mı?)
--Eksiklik Kendi Özümde--
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
haci ben şu an hiçbişi düşünmüyom...sabah DEEP THR**** dan 2-3 dakikalık farkla kurtulmuş olmanın dadını çıkarıyorum şu an.. HA bir de milli tank ın dadınıkoçum ototank...
Yalnız senin için ipucu olabilir bişi: sabah lonkları 81550 ort kapattım..4-5 dakika sonra geldim baktım fiyat 200 lerde....aha dedim 350 puan düşmüş alsammı..sonra sistem grafına baktım, öyle kocaman bir küskübar var..lan dedim herhalde 1 dklık grafı açtım, sonra baktım yoo 15 dklık graf açık...aneyyy .. fark ettimki benim 200 ler dediğim fiyat 81200 değil 80200 müş1000 puan daha ucuza almak varken almadım yani
artık nasıl yorumlarsan..
![]()
BANGA mühim
Saygıdeğer patronlarım, bizim aile dün dedemden kalma 10 nisan 2003 tarihli Bağfaş(bandırma gübre fabrikaları) a.ş.'ye ait hisse senetlerini bana verdiler. Şirket toplantısı 33. yıl raporu içinde kağıt halde bir miktar hisse senedi var, bunları nasıl değerlendirebilirim?
Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz, dedeme sormak için çok geç, kendisini şubat ayında kaybettik![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
Arkadaşlar ben ben matriks downloader kullanıyorum minimum 5 dk veri indiriyo matriks terminalinde 1 dk veri indiğini biliyorum bende MS 10.1 VAR. Terminal alsam 1 dk analiz yapabilirmiyim?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri